Кишеньковий ніж CH Knives CH 3516-G10-black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3516-G10-black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для CH Knives типово випускати свої ножі у кількох варіантах, що відрізняються елементами дизайну, матеріалами та, як наслідок, ціною. Прагнення догодити різним покупцям, незалежно від товщини їх гаманця і навіть смаку вкрай позитивно характеризує цей бренд. Ось і CH 3516-G10-black по суті є бюджетним варіантом "топового" CH 3516-CP . Але "юджетний" у цьому випадку не означає "поганий". І нехай CH 3516-CP - просто чудовий ніж, але і про CH 3516-G10-black можна сказати дуже багато хорошого.

Отже, CH 3516-G10 ще одна EDC модель від CH Knives. Висока якість матеріалів і типова для CH Knives бездоганна якість збірки гарантує, що якщо ви вирішите купити саме цей складний ніж, він буде безвідмовно служити вам вірою та правдою роками, а то й десятиліттями. За своєю конструкцією це складень фліппер із замком типу liner lock і підшипниками в осьовому механізмі. Фліпує ніж легко та хльостко, при належному догляді проблем із розкриттям ножа однією рукою у вас не буде.

Клинок виготовлений із сталі D2, яка стала вже певним стандартом для сучасного якісного ножа. Впадає у вічі форма клинка — clip point. Завдяки їй ніж має ту ж безкомпромісну привабливість і харизму, за які люблять, наприклад, фінки. Зовнішність у CH 3516-G10 серйозний і значний. Товщина клинка у обусі - солідні 4 мм. Спуски прямі. Зведений ніж тонко, "під різак".

Рукоятка ножа виконана з пари полегшених сталевих лайнерів, акуратно та красиво втоплених у накладках із G10. Таке конструктивне рішення не лише прикрашає ніж, а й наскільки зменшує його вагу. Є досить великий бекспейсер із того ж G10. У бекспейсері виготовлено акуратний темлячний отвір. Кліпса сталева, досить низький профіль.

Загалом, складний ніж CH 3516-G10 можна рекомендувати тим, хто хоче собі повсякденний міський ніж солідніший і повніший. Ось із цими параметрами у даного складня все гаразд. В іншому, як і з якістю. Можете сміливо купувати його, якщо сподобався. Не підведе.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».