Лук JK Archery 19 A07 (Лук-19 A07)

Лук JK Archery 19 A07 (Лук-19 A07)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

2 047

Немає в наявності

10

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лук-19 A07 – класичний лук олімпійського типу. Дана модель відмінно підійде для початківців лучників. Вона чудово покаже себе, як під час тренувань, так і розваг.

Олімпійські луки – це сучасні спортивні луки, відповідні технічним правилам Олімпійських ігор. Вони виготовляються із сучасних матеріалів, мають розбірну конструкцію і прицільні пристосування, легкі, зручні в зберіганні і транспортуванні. В принципі, стрільба з олімпіка мало відрізняється від стрільби з традиційного лука. Але сучасний олімпійський лук набагато точніше і зручніше своїх історичних попередників.

Якщо ви вирішили почати займатися стрільбою з лука, не поспішайте купувати потужний лук з великою силою натягу. Стрільба з потужного лука – серйозна фізична робота. Тренування необхідних для неї груп м'язів займе деякий час. Так що техніку краще поставити на менш вимогливою моделі.

Не варто відразу купувати дорогу топову модель. Навіть найпростіший лук допоможе вам освоїти ази і досягти певного рівня навичок.

Лук-19 A07 має натяг 40 фунтів, він легкий (925 р) і зручний. У комплекті з луком йде стандартний спортивний приціл. Стоїть він при цьому зовсім не дорого.

19 A07 дозволить вам освоїти техніку прицілювання і стрільби. Незважаючи на свою дивно доступну ціну це – справжній олімпійський лук.

Якщо ви шукаєте недорогий, але при цьому функціональний лук для навчання і розваг, 19 A07 – гідний варіант саме на цю роль.

Характеристики

Сила натягу, кг
Особливості
База лука, см
  • 7.244
Колір
  • Чорний
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами