Кишеньковий ніж CH Knives CH 3002-G10 Orange

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 98

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3002-G10 Orange

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі від CH Knives часто відрізняються вкрай приємним балансом ціни і якості. Виробнику немов вдалося намацати якусь грань на стику між функціональністю і вартістю, а потім він зміг раз за разом утримуватися на ній. Багато моделей цього виробника відрізняються високою якістю матеріалів і виготовлення, залишаючись при цьому трохи дешевше своїх західних конкурентів (більшість з яких, до речі, давно вже проводяться в тому ж Китаї).

Не стала винятком з цього збалансованого ряду і модель CH3002 G10. Ніж відрізняється простим, функціональним дизайном, солідним, товстим по обуху клинком з D2, міцною рукояттю з нержавійки і композиту G10. Він красивий лаконічною красою функціональної речі. У ньому немає ніяких вигадливих чисто декоративних елементів, зате все, що потрібно, знаходиться при ньому і на своїх місцях. Все в конструкції CH3002 говорить про добрий смак авторів ножа і про їх ясному розумінні, що і навіщо вони роблять.

Конструктивно дана модель є складником — флиппером з замком liner lock. Сталеві лайнери рукояті покриті накладками з цупкого, надійного композиту G10, не боїться ні механічного зносу, ні вологи, ні перепадів температур. Незважаючи на уявну простоту, рукоять має оптимальні форму і об'єм, що забезпечують комфортне утримання ножа.

Механіка ножа працює безвідмовно. Фліп у ножа чіткий, фактично бездоганний. В осьовому механізмі варто пари підшипників, що вкрай позитивно позначається на його роботі. Так само звертає на себе увагу, що став свого роду візиткою складников від CH, гарний дизайн фурнітури осьового. У навершя руків'я знаходяться темлячное отвір і акуратна сталева кліпса, що дозволяє закріпити ніж на кишені.

Клинок ножа виконаний із сталі D2, добре відомої «полунержавейки», розробленої американськими металургами. D2 – відрізняється високим вмістом хрому і вуглецю, завдяки яким вона має відмінні ріжучі властивості, оптимальну в'язкість, а так само володіє деякою корозійною стійкістю, хоч і не є нержавійкою у звичайному розумінні. Заявлена твердість сталі 59-61 HRC.
Клинок у ножа, як вже було сказано, солідний: довжина – 100 мм, товщина по обуху – 3.95 мм. Форма – drop point, з високими прямими спусками, акуратними невеликими підводами і тонким зведенням.

Завдяки сталі і практичною простоті обрисів, цей клинок добре пристосований як для різання, так і для проколювання. Заточування ріжучої кромки значно полегшить добре помітний чойл. Насічки на обуху і плавці мають високу якість виконання, досить цепки, але зовсім не ріжуть пальці.

Ніж добротно зібраний, відмінно збалансований, не має ніяких перекосів або люфтів і буквально створений для того, щоб успішно відбутися як EDC. Якщо вам потрібен практичний і зручний ніж для повсякденного носіння, вам варто звернути свою увагу на CH3002. Модель дійсно вдала, так і співвідношення ціни і якості вас порадують.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».