Кишеньковий ніж CH Knives CH 3515 Black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3515 Black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

4 320

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви шанувальник ворнклифов, СН 3515 обов'язково приверне до себе вашу увагу. Ніж дуже цікавий своїм дизайном і високою якістю виготовлення.

Ворнклифы бувають дуже різними. Клинку СН 3515 додані дуже вдалі, приємні оку і практичні в роботі обриси. Клинок досить довгий (93 мм) і широкий, з обухом у 4 мм. Спуски прямі. Протяжна, майже пряма ріжуча кромка закінчується невеликим чойлом. Плюси таких ножів широко відомі. До них відносяться і відмінний рез, і зручність при струганні, і досить зручний «ковырятельный» кінчик.

Клинок виготовлений з порошкової швидкорізальної сталі S35VN. Цей сорт сталі розроблений американською корпорацією Crucible Indusries в 2009 році і за невеликий (начебто) термін свого існування на ринку завоював найвищу репутацію. Так як цю сталь спочатку розробляли, як ножову, вона відмінно підходить для виготовлення клинків. Для S35VN характерно оптимальне поєднання твердості і пластичності. Клинки з неї довго не втрачають гостроту, не іржавіють, чудово чинять опір ударним навантаженням, дуже зносостійкі. На жаль, виробництво сталі все ще не дешево. Тому клинки з неї зустрічаються тільки в топових, високоякісних ножах.

Рукоятка ножа виготовлена з титанового сплаву. Вона міцна, легка і корозійно-стійка. Цікавою деталлю є добре помітні декоративні отвори на бічних поверхнях плашок. Вони зображують стилізовані половинки людських черепів. Це — явна відсилання до широко відомому «ножу з черепом» — моделі CH 3504, з якої, по-хорошому, почалося сходження CH Knives до вершин слави. Сподіваємося, модель СН 3515 стане для бренду не менш вдалою. Для цього у ножа є всі задатки.

Дуже цікава і кліпса. Мало того, що вона сама по собі виглядає оригінально і привабливо, в неї є ще два привабливих технічних рішення: 1) в кліпсі знаходиться темлячное отвір; 2) кріпильні гвинти кліпси знаходяться з внутрішнього боку лайнера.

Осьової механізм працює зі звичайною для CH Knives бездоганністю. Клинок можна відкрити акуратно підчепивши за подпальцевое отвір, або хвацько «флиппанув» плавцем. У будь-якому випадку, хід клинка буде легким, плавним і швидким. Підшипники і загальна висока якість виконання роблять свою справу.

Замок типу frame lock забезпечений сталевим сухарем, що значно подовжує його життя.

CH 3504 — відмінно продуманий і дуже якісно зібраний ніж. Якщо ви хочете стати власником по-справжньому топового едецешного складення, купіть складаний ніж від CH Knives. Ні за ціною, ні за якістю ви точно не прогадаєте.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 35
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».