Кишеньковий ніж CH Knives CH 3541-G10-black

1 відгук

Код:  336752860

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3541-G10-black

1 відгук

Код:  336752860

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

9

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH 3541-G10 - легкий (всього 100 грам) і швидкий складний EDC ніж від CH Knives . Його навіть можна не кривлячи душею назвати джентльменським. Прямі, лаконічні контури, невелика ширина рукояті, акуратна кліпса глибокої посадки - всі ці риси дозволять з легкістю та комфортом носити ніж навіть на кишені легкого літнього піджака. Серйозний стильний дизайн ножа відмінно підійде навіть до костюма класичного стилю. При цьому складному ножу ніяк не можна відмовити у певній агресивній чарівності. Прямі лінії, чітко акцентоване вістря клинка - все в ньому наводить на думку про зухвалу стрімкість і швидкість. Іншими словами, ніж дуже стильний і харизматичний.

З технічного погляду ніж є сучасним складенем із замком Liner Lock. При цьому багато в CH 3541-G10 зроблено для того, щоб забезпечити йому легкість і зручність носіння. Так один із лайнерів ножа виконаний стандартним (сталь+накладка з G10), а ось другий виконаний цілком композитним (без сталевого лайнера). Природно, це допомогло зробити рукоятку більш невагомою та плоскою.

Також зручності носіння цього ножа сприяє те, що він виконаний у форматі фронт фліппера. Це надає йому гладкі прямі обриси, ніж не чіплятиметься за тканину одягу плавником і тим чинити опір витягу з кишені.

Клинок виготовлений із міцної та різкої сталі D2. У нього високі прямі спуски та тонка зведення. Але найбільше впадає у вічі його стрімка списоподібна форма (spear point). Вістря клинка, як уже згадувалося, чітко спрямоване вперед і здатне наносити точні акцентовані уколи. Жоден, навіть найміцніший пакувальний матеріал не встоїть перед таким напором!

CH 3541-G10 - легкий і стрімкий "піджачник". Цей стильний складаний ніж цілком можна купити, щоб носити і використовувати в найсерйознішій, навіть солідній обстановці. Усі спадкові риси справжнього джентльменського ножа при ньому!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Руслан Григорьев
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Заплатил за один нож а привезли совершенно другой.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».