Кишеньковий ніж Real Stee Bushcraft plus convex-3720 (Bushcraftplusconvex-3720)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 115

Кишеньковий ніж Real Stee Bushcraft plus convex-3720 (Bushcraftplusconvex-3720)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

3 380

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Bushcraft Plus convex-3720 – бушкрафт ніж з линзовидным гриндом (convex grind). Бушкрафт – мистецтво тривалого перебування в умовах дикої середовища із застосуванням мінімуму екіпіровки. Причому мається на увазі не виживання, а максимально повноцінне життя. Природно, без набору найнеобхідніших інструментів тут не обійтися. Надійний, міцний, простий в обслуговуванні ніж – один з таких інструментів.

Існує кілька основних видів шліфа (гринда) клинка. Лінзоподібний – один з найбільш рідкісних серед ножів фабричного виробництва. Такий спосіб шліфа клинка частіше зустрічається в авторських ножах. При такому способі заточування ножа зводиться «в нуль» без микроподводов. Перевагами цього гринда є:

  • Ефективний рез.
  • Міцність і довговічність ріжучої кромки.
  • Простота правки.

Головний недолік таких ножів – складність виробництва, удорожающая клинок. Якщо не вважати лінзоподібний гринд, Bushcraft Plus convex-3720 – класичний ніж для бушкрафта. Його конструкція проста і міцна. При цьому, значні габарити клинка дозволяють використовувати цей ніж для найважчої роботи. Загальна довжина ножа – 240 мм. Довжина клинка – 115 мм. Товщина по обуху – 4.5 мм

Клинок виготовлений з «инструменталки» D2. Ця сталь широко застосовується в ножовий індустрії. З неї виходять клинки з відмінним різом і довго зберігається гостротою заточування. Обух клинка прямій. У рукояті на обуху нанесена велика насічка упор під великим пальцем.

Конструкція рукояті – фултанг. На сталевий хвостовик товщиною 4.5 мм стягнуто накладки з композиту G10 чорного кольору. Закріплені накладки парою гвинтів з порожніми осями. З ножем поставляється ключ-шестигранник, що дозволяє збирати-розбирати, обслуговувати і ремонтувати ніж навіть в похідних умовах.

Піхви, сучасні, кайдексные, встановлені в регульований чохол з кордуры. Ніж сидить у піхвах щільно і не випадає навіть у перевернутому положенні. Вага ножа – 206 грам, що не так вже й багато, враховуючи лінзоподібний гринд і конструкцію типу фултанг.
В цілому, ніж дуже добротно зібраний і грамотно сконструйований. Всі поверхні ретельно оброблені. Всі деталі акуратно підігнані.

Bushcraft Plus convex-3720 дійсно має всі якості для того, щоб бути відмінним ножем для туризму і бушкрафта.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 4.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».