Кишеньковий ніж CH Knives CH 3504-T Black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3504-T Black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

5 720

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багато з тих, хто цікавиться ножовий тематикою, вважають ніж CH3504 свого роду легендою. Перший його варіант називають в народі «ніж з черепом». Саме з таким малюнком на рукояті побачила світ його перша версія.

Але, насправді, не з оформленням ножа пов'язана його історія. Просто в момент появи CH3504 володів просто унікальним співвідношенням ціни і якості. За тією ціною, за якою його пропонувала CH Knives, ножі такої якості не пропонував ніхто.

За несподівано розумну суму грошей ви могли стати власником добротно зібраного і дуже толково і ергономічно сконструйованого ножа з клинком S35VN і рукояттю з титанового сплаву! Це справило ефект! Це обговорювали. Володіти таким ножем прагнули. Хоч у той час дістати його було набагато складніше, ніж зараз.

Мабуть, модель CH3504 відіграла велику роль у становленні та популяризації цього бренду.

Не дивно, що цей складень не тільки випускається до цих пір, але і обзавівся цілою купою варіантів і модифікацій. Наприклад, CH Knives випустили досить розумну бюджетну версію з D2 і G10, яка теж є в нашому магазині.

З'явилася і титанова версія без черепа на рукояті (для тих, хто не любить картинки і прикраси).

Власне, модель з позначкою «T-black» – є ні що інше, як «безрисуночная» версія того самого «ножа з черепушкой». Замість рельєфних зображень гладка рукоять несе досить гарне чорно-сіре покриття з певним ефектом зернистості. Виглядає такий варіант оформлення солідно і привабливо. Щоб переконатися в цьому, досить подивитися на фото.

Що б там не було, головні переваги легендарного 3504 все так же при ньому. Рукоять з «космічного» титанового сплаву 6AL4V, незважаючи на суцільнометалеві коснтрукцию, дуже добре лежить на долоні. Клинок довжиною 90 мм, досить широкий (31 мм), має прямі спуски майже від самого верху, обух в 4 мм і зручну насічку під великий палець. Покриття – якісний матовий Stonewash. Клинок практичний і красивий. Він відмінно поєднується з руків'ям. Ніж зручний і виглядає гармонійно.

Сталь клинка — S35VN. Цей сорт порошкової нержавійки не потребує особливих рекомендацій. Можна сказати просто: він – один із кращих в індустрії. Клинок з S35VN стійок до корозії і механічних навантажень, він відмінно ріже, і при цьому довго залишається гострим (заявлена твердість 59-61 HRC). Природно, ця сталь недешева. Але в такому ножі преміум класу їй саме місце.

Флиппует ніж хльостко, швидко і безвідмовно. Пари підшипників в осьовому чітко робить свою справу.

В принципі, відмінна механіка (як і бездоганна якість збірки) типова для топових ножів від CH Knives.

«Скелетный» плавець – фліппер в робочому положенні клинка працює надійним упор для пальців. Він надійно захищає палець при складанні ножа однією рукою.

Замок ножа – традиційний для титанових «топів» фрейм лок. Пружина забезпечена сталевим сухарем, як і годиться для якісних кадр локов з титановими рукоятями.

Кліпса у ножа теж титанова, плоска, в міру пружна. Виглядає вона досить симпатично і зовсім не заважає. При посадці на кишеню кліпса ( на відміну від більшості бюджетних варіантів) виглядає також дуже гідно.

Для когось це може здатися дивним, але от вже й у китайських виробників з'явилися вироби, які претендують на звання класики у своєму жанрі. Що й говорити, у випадку з складаним ножем CH3504, це звання дійсно виправдано.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».