Кишеньковий ніж CH Knives CH Toucans Black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 60

Кишеньковий ніж CH Knives CH Toucans Black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 716

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тукан - це такий великий тропічний птах з яскравим масивним дзьобом. Ось і CH TOUCANS – ніж не найменший. І «дзьоб» у нього помітний.

Ну а якщо бути більш конкретним, то характеристики ножа такі: вага 175 мм, загальна довжина 211 мм, довжина клинка 93 мм. Товщина клинка по обуху – 4 мм. Його форма нагадує навіть не ворнкліф, а скоріше сікач-клівер (або, якщо завгодно – цайдао).

Мабуть, в руках людини, яка вміє користуватися кухарським сікачом, цей ніж творитиме справжні дива. Вже принаймні китайські кухарі не раз демонстрували, на які дивовижні речі здатний такий клинок. У їхніх руках він і сокирка, і ніж, і найтонший слайсер.

Нам буде корисно знати, що така довга пряма ріжуча кромка відмінно ріже, а товстий обух дозволяє витримати важкі навантаження.

Спуски ножа прямі, зведення – 0.5 мм. Сталь – інструментальна «напівнержавіюча сталь» D2, вкрай популярна за свою міцність, «резучість» і стійке зберігання гостроти заточування.

Рукоятка з накладками з G10 досить велика і зручна. У лайнерах – полегшують виштампування. На накладках – геометричний візерунок, що імітує орнаменти американських індіанців. Це – явне стилістичне посилання до батьківщини птаха тукана, чиїм ім'ям названий цей ніж.

Розкрити складень можна за шпеньки, або як фронтальний фліппер - за виступ клинка. При цьому клацає дзьобом Тукан легко та чітко (в осьовому – керамічні підшипники).

Ніж зібраний вкрай акуратно. Фаски зняті не те що з усіх ребер, але навіть з насічки під великий палець на обусі! Насікання, до речі, дуже зручне. Вона і досить «чіпка», і, водночас, зовсім не ріже палець.

Що сказати, в Азії мечі такого типу давно знають, люблять і вміють використовувати. Значить, плюсів у них достатньо. Мабуть, ідея познайомитися з таким ножем ближче може бути цілком розумною.

Особливо це правильно, якщо врахувати, що якість продукції CH стабільно висока (це вже стало добре відомим фактом). При цьому купити хороший EDC ніж від CH Knives можна значно дешевше, ніж коштуватимуть його найближчі західні аналоги. Це, безперечно, ще один плюс, як Тукана, так і його побратимів за брендом.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».