Кишеньковий ніж CH Knives CH 3530-G10 Black

1 відгук

Код:  336752926

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3530-G10 Black

1 відгук

Код:  336752926

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH3530 – акуратний EDC ніж з дуже цікавим і приємним оку дизайном.

Чого зазвичай чекають від EDC ножа? Легкості, компактності, сучасного зовнішнього вигляду, відмінною резучести. Всіх цих якостей у CH3530 в достатку. Важить він всього 114 грам при клинку у 90 мм. Досягнуто це багато в чому за рахунок полегшення лайнерів та загальної привабливості всієї конструкції.

Ці ж полегшення сталі і цікавою рисою зовнішності даної моделі. Лівий лайнер ножа має оригінальний, скелетный вигляд. Полегшують отвори зроблені не тільки в сталевому лайнері, але і в композитної накладці. Рішення дещо несподіване. Таке виразно зустрінеш не часто. Так що ніж точно виділяється серед однокласників.

Що стосується робочих характеристик, то клинок із сталі D2 зі спусками від обуха буде хорошим різаком за визначенням. Так що і з практичними якостями у ножа все в порядку. Кишеньковий EDC ніж, це, в першу чергу, компактний і легкий різак. І CH3530 саме такий.

Цей фліппер з замком liner lock явно здатний викликати приємні емоції. Виглядає сучасно. З практичної точки зору цілком функціональний. Зібраний на традиційному для CH Outdoor високому, добротному рівні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юрий Перепелица
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Все вчасно, ніж якісний.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».