Кишеньковий ніж Real Stee Archangel Micarta-7252 (ArchangelMicarta-7252)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Кишеньковий ніж Real Stee Archangel Micarta-7252 (ArchangelMicarta-7252)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 652

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Archangel – ніж, розроблений на замовлення Real Steel Knives відомим дизайнером Чадом Лос Баносом. Цей EDC фліппер має досить яскраву зовнішність. Насамперед, привертає увагу форма клинка. Це так званий trailing point, характерний для традиційних східних ножів. Добре відомо, що клинки такої форми відмінно підходили для різноманітних мирних занять типу оброблення риби та зняття шкур. Але не можна не визнати, що в наш час, у місті, такий меч виглядатиме зухвало і навіть зухвало. Ви явно звернете на себе увагу оточуючих, якщо користуватиметеся таким ножем. Та й у колекції він явно претендуватиме на одне з чільних місць.

Довжина ножа у розкритому стані становить 226 мм, у складеному – 127 мм, довжина клинка – 99 мм, товщина по обуху – 3.5 мм. Спуски прямі, з самого верху. Матеріал клинка – «напівнержавіюча» сталь D2, яка завдяки своїй міцності та резкості давно і міцно завоювала свою репутацію однієї з найпопулярніших ножових сталей.

Наступний об'єкт вартий уваги – рукоятка. Форма її досить-таки незвичайна. Але дизайнер не дарма зробив на ній таку кількість різних вирізів. Він прагнув домогтися того, щоб рукоять була зручна для людей з долонями різних форм і розмірів за різних хватів. Схоже, він досяг свого – рукоятка Архангела досить ергономічна. До того ж, її лайнери мають вирізи, що полегшують, що зменшують загальну вагу ножа. Накладки чорного кольору виготовлені з шорсткого текстурованого полімеру G10. Це буквально хрестоматійний матеріал для накладок ножових рукояток. Міцність, легкість, стійкість до вологи та хімічно агресивних речовин – ось не повний перелік позитивних рис цього композиту.

Рукоятка, незважаючи на ергономічність, досить плоска. Завдяки глибокій дротяній кліпсі, складений ніж буквально пірнає в кишеню і фактично зникає в ньому, стає буквально невидимим і невідчутним.
Вага ножа – трохи більше 130 грам. На рукояті є темний отвір. Кліпса легко переставляється, полегшуючи застосування ножа як правшами, так і лівшами.

Це архангельське перо - справді оригінальний ніж, що запам'ятовується. Він легкий, зручний та надійний. Якщо вам хочеться EDCшник дійсно не позбавлений індивідуальності, якщо вам потрібен клинок, яким вас самого, можливо, будуть згадувати і впізнавати, то Archangel - ваш ніж. Ваш і більше нічий. Бо щось подібне в наших краях нечасто зустрінеш.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».