Кишеньковий ніж CH Knives CH 3011-G10-AG

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3011-G10-AG

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH 3011-G10-AG — досить цікавий складення від CH Knives. Як і всі ножі цієї торгової марки він відрізняється бездоганною якістю збірки, підгонки і обробки всіх частин і деталей. Всі використані в ньому матеріали відповідають завяленным характеристиками і відрізняються стабільною якістю. Загалом, все, як завжди у CH Knives. Перед нами складаний фліппер із замком типу liner lock. В пружині замку передбачені ергономічна вибірка під палець і кулька детенда. Працює замок надійно і без збоїв.

В осьовому механізмі встановлена пари підшипників. Фліп у ножа, що називається, без проблем. Він сильний і легкий. Що, знову-таки, типово для CH Knives. Клинок виготовлений з полунержавеющей стали D2, що забезпечує йому солідну міцність (до того ж товщина обуху — 3.5 мм) та відмінне утримання гостроти ріжучої кромки. Цікава і форма клинка. Це своєрідний гібрид ворнклиффа і дроп пойнта. Що обіцяє власникові найкраще від обох геометрій, тобто, здатність відмінно різати і цілком непогано при цьому колоти. Вістря клинка при цьому достатньо міцне (зрештою, просимо вас, що називається, не проявляти фанатизму).

Рукоять ножа з одного боку стандартна — пара сталевих лайнерів, покритих ергономічними накладками з міцного, стійкого композиту G10. З іншого боку, звертає увагу оригінальний "наскрізний" дизайн полегшень лівої накладки. Це не перший подібний "наскрізний" ніж, від китайських виробників, але любителям оригінальних рішень він має цілком сподобатися. Природно, на рукояті передбачені просто обов'язкові в наш час сталева кліпса і невелике акуратне темлячное отвір.

Іншими словами складаний ніж CH 3011-G10 можна сміливо рекомендувати купити будь-якому сучасному городянину. Саме в умовах мегаполісу цей ніж розкриє себе повною мірою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».