Кишеньковий ніж Bestech Knives Swordfish-BG03D

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Кишеньковий ніж Bestech Knives Swordfish-BG03D

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 028

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Swordfish (риба-меч) – дуже вдала модель. Важко не визнати красу цього ножа. І мало якогось ножу так підходить його назва. Стрімке клинок, завдяки розвиненому фальшлезвию, візуально має майже кинжаловидную форму. Спуски прямі, з дуже невеликими підводами. Покриття – сатин, причому, дуже якісний і красивий. Довжина клинка – 100 мм (завдяки формі, здається, що більше). Товщина по обуху – 3.4 мм. Сталь – марка D2. Ця сталь умовно називається «полунержавеющей». При цьому, вона відрізняється прекрасними механічними і ріжучими властивостями. За що і цінується, як ножовий, по всьому світу, включаючи такий насичений і вимогливий ринок, як США.

Такий клинок явно непогано впорається як з уколом, так і з різом. Розкладається ніж одним легким поштовхом скелетного плавця і надійно фіксується замком системи liner lock. Швидкість і ефектність роботи осьового механізму досягається, як наявністю в ньому підшипників, так і високою якістю виготовлення ножа в цілому.

Поверх сталевих лайнерів рукояті знаходяться накладки з полімерного матеріалу G10. Цей матеріал добре відомий своєю міцністю, стійкістю до вологи та агресивних хімічних речовин. До того ж рукояті з нього трохи шорсткуваті на дотик, чим підвищують комфортність утримання рукояті ножа в руці. З додаткових елементів конструкції варто відзначити наявність сталевий кліпси і темлячного отвори.

Але, насправді, Swordfish – ніж, за який найкраще говорить його зовнішній вигляд. Ніж просто гарний. А варто тільки трохи поспілкуватися з ним ближче, і стає видно, наскільки добротно зроблений. Swordfish – це дуже і дуже вдала модель, безумовно стоїть своїх грошей.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».