Кишеньковий ніж Real Steel Rokot-7641 (Rokot-7641)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93

Кишеньковий ніж Real Steel Rokot-7641 (Rokot-7641)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

3 536

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Rokot – черговий плід співпраці Real Steel Knives і дизайнера Івана Брагінця. То що Real Steel прагне підняти клас своїх виробів не тільки підвищенням якості матеріалів і збірки, але регулярним залученням до роботи професійних дизайнерів, дійсно дає свої результати. І нехай лінійка бренду виходить кілька різношерстої, зате в ній вистачає дійсно цікавих моделей. До таким ось цікавим безперечно ножам можна і роботи Івана Брагінця. Пишуть, що ще створюючи свій Havran, Іван шукав способи «створити ніж максимально простої геометрії» і «використовувати більше прямих ліній». Безсумнівно все це йому вдалося.

Rokot, мабуть, є гідним продовжувачем і навіть розвитком цих ідей. Обриси ножа дійсно відрізняються простотою і лаконічністю ліній, що викликають у пам'яті класичні дизайни від Баухаус. А такі асоціації в наш час дорогого коштують. Втім, тут як з будь-яким твором візуального мистецтва – краще один раз побачити. Фото перед вами. Дивіться. Чисто технічно ніж являє собою складень із замком типу liner lock і фронт флиппером. В якості альтернативного способу розкриття ножа є досить-таки оригінальні шпеньки.

Клинок – акуратний drop pint з високими прямими спусками і добре помітними декоративними долами. Досить оригінальним моментом є наявність насічки під пальці не тільки на обуху, але і на своєрідному рикассо ножа. Зведення у ножа дуже тонке, кілька утолщающееся до вістря. Це точно – відмінний EDC різак. В осьовому знаходиться пари підшипників. Працює вся механіка просто безвідмовно. Що для Real Steel, звичайно ж, давно стало нормою. Від ножів цього бренду як іншого і не чекаєш. Якість у них стабільно високий.

В якості сталі клинка вказана N690. Багато вважають, що ця нержавійка від австрійської компанії Böhler – Uddeholm просто не має недоліків. Сперечатися не будемо, сталь дійсно чудова. Рукоять складається з пари полегшених сталевих лайнерів, покритих накладками з G10. Накладки покриті оригінальними насічками, що нагадують азбуку Морзе. При бажанні, можете спробувати розшифрувати цей код. Раптом там дійсно щось написано?

Є бекспейсер з все того ж G10. У бекспейсере знаходиться темлячное отвір. Вся «крепежка» представлена гвинтами під звичайний прямий шліц. Що знову-таки цілком у дусі ідей простоти і «прямизны» дизайну. Звертає на себе увагу і вкрай оригінальна кліпса. Кліпсу можна переставити на зручну для вас сторону. Посадку вона забезпечує досить глибоку. Враховуючи, що сам ніж досить-таки плоский (товщина рукояті – 13 мм) і легкий (112 грам), носити його на кишені легко і навіть комфортно.

Ну і ще раз звернемо вашу увагу на вкрай оригінальний дизайн кліпси. Щось в цьому роді зустрічається не часто. Особливо в ножах від китайських брендів. Так що можна сказати, що це – ще один плюс в скарбничку приємних емоцій, які викликає цей дійсно красивий і цікавий ніж.

І безперечно, позитивних емоцій Гуркіт викликає чимало. Складення цей вже встиг завоювати певну популярність і репутацію. Придивіться до цього ножа ближче, про його покупку ви точно ніколи не пошкодуєте.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».