Пневматичний пістолет Umarex Legends Makarov (5.8152) PM Пістолет Макарова ПМ рухомий затвор CO2 115м/с

3 відгуки

Код:  337033702

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Umarex Legends Makarov (5.8152) PM Пістолет Макарова ПМ рухомий затвор CO2 115м/с

3 відгуки

Код:  337033702

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

3 499

Немає в наявності

49

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина елементів виконані з якісного пластика). Довжина 162 мм, вага 684 г.
  • Umarex Makarov обладнаний рухомою затворною рамою з затворною затримкою (не плутати з Blowback).
  • Є можливість зведення як самовзводом, так і вручну (попереднє зведення).
  • На думку експертів, в цій моделі найточніше відтворений легендарний бойович пістолет Макарова у порівнянні з тайванськими зразками, що присутні на ринку України.
  • Початкова швидкість кулі 115 м/с.
  • Місткість магазина 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 100 пострілів (за приблизними даними).
  • Всі фахівці відзначають відмінне виконання деталей та якість фарбування корпусу.

Пневматичний пістолет Umarex Legends Makarov 5.8152 - недорогий, але дуже якісний представник газобалонної пневматики від компанії Умарекс, продукція якої славиться тривалим терміном експлуатації.

Umarex PM (ПМ Макаров) створювався компанією Umarex, щоб скласти конкуренцію російському пневматичному пістолету Іжевського механічного заводу, і виробник досяг успіху щодо надійності зброї та її стрілецьких показників. Єдине, чим поступається німецький представник, це матеріали. Хоча Umarex ПМ і зроблений з металевого сплаву, у плані оригінальності сталеві деталі конкурента виглядають більш правдоподібними, але й ціна сталевого зразка відчутно перевищує німецьку модель. Проте пістолет вийшов дуже схожим на оригінал; затворна затримка, а також вікно для викидання гільзи хоч і виконують бутафорські функції, але додають пістолету подібності зі своїм прототипом.

Ударно-спусковий механізм Умарекса ПМ влаштований таким чином, що курок зводиться сам при натисканні на спусковий гачок, це дозволяє вести скорострільний вогонь. Такий механізм подвійної дії (одним натисканням на спуск виконується дві дії: взвод і постріл) застосовується в більшості пневматичних пістолетів, і він додатково робить спуск тугіше. Але в цій моделі курок також можна звести вручну (попереднє зведення), тоді натискати на спусковий гачок буде легше, що збільшить точність пострілу. Крім точності, попереднє зведення допоможе стріляти тим, у кого не вистачає сил натиснути на тугий спуск.

Про прототип

Модель є версією всесвітньо відомого пістолета Макарова (ПМ), поставленого на озброєння в 1951 році, що вже більше 60 років не сходить "зі сцени" світового пістолетобудування. Примітно, що поява пістолета Макарова витіснила з радянських збройних сил пістолети ТТ (Тульський Токарєв) та АПС (автоматичний пістолет Стєчкіна), а також револьвер системи Нагана, що був знятий з виробництва після Другої світової війни, але все ще повсюдно використовуваний, настільки розробка Миколи Макарова ідеально відповідала вимогам, що пред'являються до особистого зброї.

Пістолет Макарова без всякого перебільшення можна назвати одним з найвідоміших зразків стрілецької зброї в світі. Пістолет відомий у багатьох країнах світу як дуже надійна і проста в експлуатації зброя ближнього бою, а в 1994 році він увійшов до списку десяти кращих кишенькових пістолетів минулого століття, складений американським журналом Guns Magazine. Деякі вчені стверджують, що серед пістолетів у своєму класі його можна прирівняти до автомата Калашникова серед автоматів.

Пістолет Макарова відрізняється досить широким спектром використання. По-перше, як статусна зброя офіцера, по-друге, як зброя правоохоронних органів, по-третє, як зброя прихованого носіння для спецпідрозділів. За рахунок простоти складання і експлуатації, а також як найбільш боєздатна зброя, яка практично ніколи не дає осічку і не підводить в бою, пістолет користується абсолютною довірою спецназа та Зб ройних сил.

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 162 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!