Ніж метелик тренувальний навчальний не гострий балісонг із гри безпечний дитячий ніж метелик 1068 MS

Ніж метелик тренувальний навчальний не гострий балісонг із гри безпечний дитячий ніж метелик 1068 MS

Продавець:KHmastershot

4.8/5  ( 174 оцінок )

250

215

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж метелик тренувальний навчальний тупий1068 Ніж не заточений! та безпечний для дітей. Ніж балісонг метелик 1068 має легкість трансформації зі складеного вигляду в робочий, чим сприяє простий і надійний механізм. Метелик добре підходить для фліпінгу та інших трюків, які зазвичай роблять з ножами такого типу, це не просто приємна іграшка, а й аксесуар, що розвиває моторику. Лезо даного ножа є не заточеною сталевою пластиною абсолютно безпечною при поводженні з ножем. Увага! Для занять фліпінгом (англ. "обертання") балісонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку. Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик (або як варіант - на лак для нігтів). На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби Гарантія не поширюється!!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».