Кулі BLS 0.32g Traccer-BIO BBs Green 1 kg

Кулі BLS 0.32g Traccer-BIO BBs Green 1 kg

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

1 412

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні страйкбольні трасуючі кулі від відомого бренду BLS.

Відповідно до назви, кулі BLS 0.32g Tracer Green 1kg здатні світитися зеленим кольором. Це не лише ефектно виглядає у сутінкових та ночних боях, але й дає додаткові можливості щодо коригування прицілу та виявлення влучань. А ось для денних боїв навряд чи варто використовувати цю марку боєприпасів: за таких умов трасери майже не відрізняються від звичайних кульок.

Також нагадаємо, що трасер буде світитися лише після того, як він сам був підсвічений. Відповідно, для використання описаних можливостей необхідні певні модифікації для приводу: трасерна насадка на стволик (наприклад, схована у глушнику) або спеціальна камера хоп-апу, з власною системою підсвітки. При цьому для зелених трасерних боєприпасів найкраще підходить УФ-підсвітка.

Що стосується механічних властивостей, то, як і вся продукція BLS, кульки відрізняються надзвичайною якістю та точністю обробки, з дуже строгими допусками відхилень по геометрії, масі та розташуванню центру ваги. Це забезпечує високу ефективність як з звичайними, так і з прецизійними внутрішніми стволиками.

Шарики мають вагу 0.32 г; цей показник уже відноситься до категорії “більше середнього” і розрахунків на відповідні категорії приводів — такі, як штурмові гвинтівки з тюнінгом потужності, а також “снайперки” (початкового та середнього рівня) у заводській комплектації. Важкі кулі для подібних приводів зручні перш за все тим, що вони краще тримають швидкість, дають більш рівну траєкторію і не так зношуються вітром, як легкі; це дозволяє ефективно вести стрілянину на середні та дальні дистанції. Крім того, збільшення маси шарика знижує її чутливість до дрібних перешкод на кшталт трави або листя.

Також варто підкреслити, що кульки відносяться до біодеградабельних: при попаданні в природу вони за невелику годину розкладаються на нейтральні речовини, нешкідливі для оточуючої середовища. Це дозволяє спокійно застосовувати цю марку боєприпасів у баталіях на лоні природи (проте при зберіганні слід дотримуватися певних правил — зокрема, зберігати кульки від вологи).

Упаковка містить 1 кг кульок, що відповідає загальній кількості приблизно у 3125 штук; для гравця зі середніми темпами витрати боєприпасів цього вистачить як мінімум на кілька матчів, а то й на цілий сезон.

Характеристики:

Вес кульки: 0,32 г
Фасування: 1 кг
Трасерні: +
Оптимальний тип підсвітки: УФ
Шарики в упаковці: ~ 3125
Колір: зелений
Біодеградабельні: +

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Tracer/BIO
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення