Далекомір Nikon Laser 50

Підвищення

Далекомір Nikon Laser 50

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

37 900

Є в наявності

10

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Збільшена дальність виміру. Більше вимірів за менший час.
Якщо вам потрібно виміряти відстань до об'єкта для цілей будівельних, ландшафтних або геодезичних робіт, лазерний далекомір LASER 50 дозволить зробити це легко та швидко. Ви можете миттєво (приблизно за 0,3 секунди) виміряти відстань до 1820 м прямо звідти, де стоїте.
Далекомір LASER 50 виконує вимірювання швидко і точно і легко поміщається на долоні.

РОЗШИРЕНІ МОЖЛИВОСТІ ВИМІРЮВАННЯ

Виберіть один із чотирьох режимів відображення результату залежно від ситуації. Вимірюйте відстань - фактичну (лінійну) або горизонтальну, а також кут розташування об'єкта або його висоту прямо звідти, де ви стоїте.
Завдяки потужному, але безпечному для очей лазеру класу 1M можна вимірювати відстані навіть до об'єктів, що недосягаються з безпечної дистанції. Далекомір ідеально підходить для вимірювання відстані або висоти різних об'єктів - антен, електричних стовпів і дротів, дерев і т.д.
Завдяки вбудованій функції HYPER READ, результати вимірювання відображаються приблизно за 0,3 секунди незалежно від відстані до об'єкта.

ЧИТКИЙ ЗОБРАЖЕННЯ З ДИСПЛЕЄМ ОСИД (OLED)

Високоякісний оптичний видошукач з 6-кратним збільшенням та багатошаровим покриттям забезпечує високу чіткість об'єкта. Великий зручний окуляр і винос точки візування дозволяють з комфортом користуватися далекоміром навіть в окулярах.
Екран ОСІД (OLED) із показаннями червоного кольору, покажчиком мети та автоматичним регулюванням яскравості забезпечує оптимальну контрастність залежно від навколишнього освітлення.

МІЦНИЙ КОМПАКТНИЙ КОРПУС

Дальномір LASER 50 можна використовувати за будь-яких погодних умов. Його міцний литий водонепроникний корпус із магнієвого сплаву захищений від бризок, пилу, різких перепадів температур та запотівання.
Цей компактний високотехнологічний далекомір легко поміщається на долоні і важить як звичайний смартфон всього 180 грамів (без батареї).

Характеристики

Живлення
Підвищення
Точність вимірювання
  • ± 0,75 м (до 600 м)
    ± 1,00 м (від 600 до 1000 м)
    ± 1,50 (від 1000 м)
Діаметр об'єктива
  • 21 мм
Діаметр вихідної зіниці
  • 3.5 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами