Беруші для стрільби, для військових тактичні пасивні Tactical ProPlugs Black 3fl (123511)

6 відгуків

Код:  338810266

Беруші для стрільби, для військових тактичні пасивні Tactical ProPlugs Black 3fl (123511)

6 відгуків

Код:  338810266

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 408 оцінок )

575

379

Є в наявності

136

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Tactical ProPlugs пасивного придушення шуму приглушають будь-який звук на максимально можливе шумозаглушення для багаторазових берушів - SNR 33дБ. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони відмінно підходять для військових, тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші.

Tactical ProPlugs є універсальними та підходять для стрільби, для сну, подорожей, для роботи, галасливих місць та інших призначень. Шумопригнічення берушів Tactical ProPlugs одне з максимально можливих, трохи вище придушення шуму мають тільки одноразові пінові беруші (до 37дБ).

Шумопригнічення:  SNR 33дБ.

Для виробництва берушів використовується спеціальний матеріал - силікон. Він міцний та гнучкий, ідеально прилягає до стінок вушного каналу, не створюючи при цьому дискомфорту навіть при тривалому використанні. Беруші розміщуються в алюмінієвому футлярі-брелоку, який захищає від попадання пилу, вологи.
Беруші Tactical ProPlugs мають тривіткові вкладиші, які підходять для людей із середніми вушними каналами. Для дівчат, жінок, чоловіків з невеликим розміром вушного каналу бажано вибирати ідентичні беруші із двовитковими вушними вкладками.
Довговічність та догляд за берушами. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Оскільки багаторазові беруші, досить просто підтримувати чистоту вкладишів і зберігати у футлярі. Для очищення достатньо промити беруші у слабкому мильному розчині теплої води.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Беруши Tactical ProPlugs
    Фирменный алюминиевый футляр-брелок
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Сергей Тихонюк
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller
  • Едуард Матвєєв
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Шукав як раз такі

    Переваги:
    Шукав як раз такі
    Недоліки:
    Не має
  • Людмила Дудинская
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Покупала мужу, остался ими доволен, хорошо заглушают

    Переваги:
    Удобные
    Недоліки:
    Нет
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →