Тактичні беруші пасивні для стрільби Tactical ProPlugs Red 2 flange (123091)

1 відгук

Код:  339097312

Тактичні беруші пасивні для стрільби Tactical ProPlugs Red 2 flange (123091)

1 відгук

Код:  339097312

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

575

379

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Tactical ProPlugs пасивного придушення шуму приглушають будь-який звук на максимально можливе шумозаглушення для багаторазових берушів - SNR 33дБ. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони чудово підходять для військових, у тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші.

Tactical ProPlugs є універсальними та підходять для стрільби, для сну, подорожей, для роботи, галасливих місць та інших призначень. Шумопридушення берушів Tactical ProPlugs одне з максимально можливих, трохи вище за придушення шуму мають тільки одноразові пінні беруші (до 37дБ).

Шумопридушення: SNR 33дБ.

Для виробництва берушів використовується спеціальний матеріал – силікон. Він міцний і гнучкий, ідеально прилягає до стінок вушного каналу, не створюючи дискомфорт навіть при тривалому використанні. Беруші розміщуються в алюмінієвому футлярі-брелоку, який захищає від попадання пилу, вологи.
Беруші Tactical ProPlugs мають двовиткові вкладиші, підходять для людей із середніми вушними каналами. Для чоловіків з більшим розміром вушного каналу бажано вибирати ідентичні беруші з тривітковими вушними вкладишами.
Довговічність та догляд за берушами. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Оскільки багаторазові беруші, досить просто підтримувати чистоту вкладишів і зберігати у футлярі. Для очищення достатньо промити беруші у слабкому мильному розчині теплої води.

Характеристики

Комплектація
  • Беруши Tactical ProPlugs
    Фирменный алюминиевый футляр-брелок
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Карпов
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Беруши супер, не скользят, сидят как влитые. Шум подавляют до приемлемого уровня.

    Переваги:
    Свою функцию выполняют
    Недоліки:
    Нет