Беруші для стрільби тактичні, стрілецькі пасивні Tactical ProPlugs Red 3 flange (123531)

3 відгуки

Код:  339097315

Беруші для стрільби тактичні, стрілецькі пасивні Tactical ProPlugs Red 3 flange (123531)

3 відгуки

Код:  339097315

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 402 оцінок )

579

379

Немає в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Tactical ProPlugs пасивного придушення шуму приглушають будь-який звук на максимально можливе шумозаглушення для багаторазових берушів - SNR 33дБ. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони відмінно підходять для військових, тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші.

Tactical ProPlugs є універсальними та підходять для стрільби, для сну, подорожей, для роботи, галасливих місць та інших призначень. Шумопригнічення берушів Tactical ProPlugs одне з максимально можливих, трохи вище придушення шуму мають тільки одноразові пінові беруші (до 37дБ).

Шумопригнічення:  SNR 33дБ.

Для виробництва берушів використовується спеціальний матеріал - силікон. Він міцний та гнучкий, ідеально прилягає до стінок вушного каналу, не створюючи при цьому дискомфорту навіть при тривалому використанні. Беруші розміщуються в алюмінієвому футлярі-брелоку, який захищає від попадання пилу, вологи.
Беруші Tactical ProPlugs мають тривіткові вкладиші, які підходять для людей із середніми вушними каналами. Для дівчат, жінок, чоловіків з невеликим розміром вушного каналу бажано вибирати ідентичні беруші із двовитковими вушними вкладками.
Довговічність та догляд за берушами. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Оскільки багаторазові беруші, досить просто підтримувати чистоту вкладишів і зберігати у футлярі. Для очищення достатньо промити беруші у слабкому мильному розчині теплої води.

Характеристики

Комплектація
  • Беруши Tactical ProPlugs
    Фирменный алюминиевый футляр-брелок
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Андрій Я.
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Купив такі беруші. Фігня повна. У вусі не тримаються, малі якісь. Не раджу

  • Антон Сливка
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Зручно, швидко

  • Наталья Филатова
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    беруши отличные, качественные и недорогие, доставка почтой в короткий срок.

    Переваги:
    качество
    Недоліки:
    нет