Беруші для стрільби, для військових тактичні пасивні SafeGuard BLK-001 Black + 10 вкладишів (iMeBoBo) (123420)

5 відгуків

Код:  339599776

Беруші для стрільби, для військових тактичні пасивні SafeGuard BLK-001 Black + 10 вкладишів (iMeBoBo) (123420)

5 відгуків

Код:  339599776

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 402 оцінок )

575

429

Є в наявності

77

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Беруші пасивного придушення шуму приглушують будь-який звук максимально можливе шумозаглушення для багаторазових берушів. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони відмінно підходять для військових, тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші. До вашої уваги пропонуємо унікальні беруші iMeBoBo, які мають як багаторазові 2-х виткові вкладиші, так і м'які пінні вкладиші в кількості 10 штук (5 пар). Кожен вибирає сам які вкладки використовувати.
Шумоподавление данных берушей максимально существующее! Беруши являются универсальными и подходят для путешествий, шумной работы, стрельбы, спорта и др. назначений. Но из-за того что фильтр на торце берушей из пластика, для сна использовать их не рекомендуется, иначе этот фильтр-заглушка будет давить!

Благодаря уникальной конструкции беруши надежно фиксируются в ушной раковине.

Для производства берушей используется 2 вида вкладышей: силикон и полиуретан. Силикон - многоразовый, достаточно мягкий, тонкий и гибкий, идеально прилегает к стенкам ушного канала, не создавая при этом дискомфорта даже при продолжительном использовании. Полиуретан - мягкие вкладыши с очень хорошим шумоподавлением.

Беруши размещаются в тонком пластиковом открытом контейнере с углублениями для 2-х берушей, который находится в картонной фирменной упаковке. Пенные вкладыши (5 пар) размещаются в специальном фирменном пластиковом футляре. Так как упаковка берушей из картона, который не ламинируется производителем, внутрь коробки может попадать пыль, которая, как правило, образовывается на складах производителя. Решается это достаточно просто - поместив беруши под струю воды перед использованием.

Силиконовые многоразовые вкладыши имеют двухвитковый дизайн, подходят для людей с небольшими ушными каналами.
Дані беруші мають один з максимальних SNR (рейтинг придушення шуму) у категорії багаторазових берушів, вище за придушення шуму в цій категорії просто не існує. Якщо порівняти з одноразовими пінними берушами, другі мають SNR завжди вище. Але оскільки дані беруші комбіновані, тобто. мають і багаторазові, і пінні змінні вкладиші, ми отримуємо максимально можливе придушення з існуючих протишумних вкладишах. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Для очищення основного корпусу берушів та двовиткових багаторазових вкладишів достатньо промити їх у слабкому мильному розчині теплої води. Для очищення пінних (поліуретанових) вкладишів достатньо протерти вологою ганчірочкою або серветкою, мити їх не рекомендується.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Упаковка
    Беруші багаторазові
    10 штук змінних вкладишів
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • Сергей Пирогов
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Все супер , мені підходять

    Переваги:
    Гарно блокують звук
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • ксения берг
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    все четко и быстро. Есть в наличии, отправка в тот же день. Качество отличное, рекомендую.

    Переваги:
    цена
  • Дарья Барышникова
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Отличные беруши, с хорошего материала, удобно сидят в ушах, не выпадают, практически не ощущаешь чего-либо постороннего. Шумоподавление очень достойное

    Переваги:
    Стоимость, удобно сидят в ушной раковине
    Недоліки:
    Не нашла
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →