Навушники для стрільби Silverline Tools SNR30

Навушники для стрільби Silverline Tools SNR30

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

2 490

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Завдяки напівпровідниковим схемам ці навушники з шумозаглушенням забезпечують нормальне сприйняття звуків та мовлення, автоматично пригнічуючи звуки вище 80 дБ. Кнопка увімкнення/вимкнення та регулювання гучності. Самоголовне оголов'я. 2 батареї АА (не входять у комплект) забезпечують прибл. 200 годин використання. Відповідає EN352-1. рівні захисту: H = 30, M = 28, L = 22, SNR = 30 дБ.

Репутація Silverline та довіра її клієнтів у Європі та Великобританії добре зарекомендували себе. Маючи повний набір інструментів, Silverline відповідає поточним і майбутнім потребам своїх клієнтів. Нові продукти з використанням новітніх технологій доставляють щодня, щоб клієнти могли швидко отримати новітні інструменти.

Вся продукція Silverline проходить ретельні випробування, які проводять кваліфіковані фахівці, щоб переконатися, що інструменти відповідають останнім стандартам якості та безпеки. Завдяки постійному контролю та відбору наших постачальників ми гарантуємо постачання перевірених та сертифікованих інструментів із тривалими гарантіями. Так що ви можете бути впевнені у своїх покупках.

Характеристики

Живлення
  • 2 х АА
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами