Сошки Magpul 1913 Picatinny Rail 2000000056906

Сошки Magpul 1913 Picatinny Rail 2000000056906

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

7 400

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки Magpul Picatinny Rail розроблені спеціально для використання в польових умовах та розраховані на тривалий термін експлуатації. Ця модель підходить на кріплення до цівок з нижньою планкою Пікатінні (1913 Picatinny Rail).

Конструкція зроблена таким чином, щоб забезпечити максимальну стабілізацію при віддачі. Сошки виготовлені із високоякісного анодованого алюмінію 6061 Т6. Внутрішня частина виготовлена ​​з нержавіючої сталі та армованого полімеру, що забезпечить надійну багаторічну роботу та міцність.

Оптимізовані для швидкого регулювання однією рукою, сошки швидко і безшумно перемикаються між численними конфігураціями користувача. Перевести сошки до робочого положення досить легко, навіть однією рукою. Опори сошок регулюються по довжині (16-26 см) та надійно фіксуються. Усього є 7 фіксованих положень подовжувачів ніжок з кроком 13 мм.

Регулювання відбувається за допомогою спеціального барабанчика з насічками, що знаходиться між опорами сошки.

Нахил можливий під кутом до 50 градусів, перенесення вогню по горизонталі – на кут до 40 градусів. Є механізм фіксації даних установок. Можна зафіксувати горизонтальне налаштування на 0 градусів та зберегти можливість зміни кута нахилу сошок.

У складеному вигляді обтічний корпус сошок має габарити всього 16х8.4х5.8 см. При носінні зброї або її транспортуванні сошки не гримлять і не видають сторонніх звуків.

Вага: 310 г

Характеристики

Місце кріплення
Матеріал
Розміри
  • 16х8.4х5.8 см см
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами