Пневматична гвинтівка Aselkon MX7-S Wood (1003373)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Aselkon MX7-S Wood (1003373)

Продавець:ВІХА

4.6/5  ( 408 оцінок )

24 590

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX7-S Wood – укорочена версія моделі МХ-7. Ложе з регульованим підщечником, виконане з дерева (горіх), має м'який потиличник, що не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але й забезпечує зручнішу вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купку і прицільну стрілянину.

Компоновка выполнена по схеме булл-пап, что позволило сократить общую длину винтовки. При этом в отличии от предыдущей модели (Aselkon MX7) был так же укорочен ствол, что сделало винтовку ещё более компактной и манёвренной. Теперь стрелять из положения стоя и с колена стало ещё более комфортно. Общая длинна этой винтовки, составляет всего 650 мм., а ствола 450 мм. Винтовка хорошо сбалансирована и весит всего 3740 г. Встроенный баллон объемом 275 куб. см. на 20% больше чем у других винтовок этого класса, и обеспечивает максимальное давление в 200 бар. Это позволяет сделать около 80 выстрелов с одной заправки, что является отличным показателем, позволяя всецело насладиться стрельбой, и тратить минимум времени на подготовку винтовки к стрельбе.

Гвинтівка не має відкритих прицільних пристосувань, але має вбудовану планку Пікатінні, для кріплення різних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш підходящий Вам приціл. У передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки, або додаткову планку Пікатінні для кріплення різних пристроїв (ліхтар, ЛЦУ і т.п.).

Начальная скорость вылета пули составляет в среднем 305 м.с., а энергия 22 Дж. Что является очень хорошим показателем, по сравнению с большинством винтовок данного класса. Взвод винтовки, осуществляется при помощи затвора, рычажного типа, позволяя не сводить глаз с мишени, и вносить соответствующие поправки при стрельбе. Ручной предохранитель расположен чуть ниже затвора, и позволяет перевести винтовку в режим огня одним движением, сразу после взвода. Регулируемый спусковой крючок позволяет подстроить плавность спуска специально для вас, что также сказывается на точности в лучшую сторону. Поставляется в пластиковом кейсе, довольно прочном и удобном для транспортировки.

У комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, але також є можливість стрільби одиночними пострілами шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка в даному ціновому сегменті, яка припаде до смаку, як новачкам, так і досвідченим стрільцям. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішеням, так і для розважальної стрільби, по баночках, на природі.

Характеристики

Загальна довжина
  • 650
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!