Кульки Gamo Pro Magnum 250 шт. (6321724)

1 відгук

Код:  340762705

Кульки Gamo Pro Magnum 250 шт. (6321724)

1 відгук

Код:  340762705

Продавець:ВІХА

4.6/5  ( 411 оцінок )

134

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кульки GAMO Pro Magnum 250 шт. (6321724)

Більшість аірганерів дуже багато уваги приділяють вибору саме моделі пневматичної зброї, при цьому не надто зосереджуючись на виборі боєприпасів до пневматики, що загалом дуже несправедливо, адже основні показники стрілянини, такі як купність та прицільна дальність, безпосередньо залежать від типу патронів, що використовуються.

Сьогодні на збройовому ринку представлені десятки різних модифікацій кульок і кульок для пневматичної зброї, що дозволяє вибрати підходящі боєприпаси абсолютно для будь-якого «повітряного». Ми хочемо привернути вашу увагу до патронів універсального типу виробництва іспанського бренду Gamo – Pro Magnum.

Патрони цієї моделі відносяться до серії штампованих куль Pro. Це означає, що при виробництві цих боєприпасів використовувалися сучасніші технології та дорогі матеріали, які дозволили створити унікальний тип кульок, який чудово підходить майже для будь-якого типу пневматики. Пульки штампованого класу є гладкими за формою і тому менш схильні до аеродинамічного опору. Цей факт дозволяє патронам розвивати велику швидкість та помітно подовжувати траєкторію свого польоту.

Характеристики

Калібр
Вид
Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення