Оптичний приціл Swarovski Z8i 1-8x24 L 4A-IF

Оптичний приціл Swarovski Z8i 1-8x24 L 4A-IF

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

123 380

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

З прицілами нової серії Z8i компанія Swarovski зробила неймовірний прорив в універсальності, потужності та компактності оптичних приладів.

Кожен з прицілів даної лінійки може застосовуватися для будь-яких видів полювання: від загону, в якій потрібно блискавично приймати рішення в мінливій обстановці, до полювання в горах, де вам необхідно робити найдальші та вивірені постріли.

Дана модель Z8I 1-8x24 L 4A-IF призначена для загінного полювання і має широкий огляд 42.5 м при діаметрі труби всього 30 мм.

З мінімальною кратністю 1х ви отримуєте абсолютно чітку картинку з широким оглядом без найменшого спотворення по всьому полю зору. У такому режимі приціл буде виконувати функцію коліматора, і стане ідеальним помічником у стрільбі по мішені, що рухається, а прицільна сітка 4A-IF з підсвічуванням допоможе швидкому, інтуїтивному захопленню мети.

4A-IF Flexchange - це перша у світі переключається прицільна сітка, що забезпечує серії прицілів Z8I від Swarovski неперевершену універсальність.

Управління блоком підсвічування, з великими зручними кнопками регулювання, має 2 режими: "день" та "ніч". Тривале натискання однієї з кнопок регулювання включає режим автоматичного визначення рівня яскравості. При повторному увімкненні підсвічування автоматично встановлюються останні вибрані налаштування яскравості.

Система контролю підсвічування сітки SwaroLight може самостійно відключати та включати підсвічування центральної точки, що суттєво продовжує термін служби елементів живлення. При бічному нахилі прицілу більш ніж на 30 градусів і при вертикальному нахилі (вгору або вниз) на 70 градусів і більше - підсвічування вимикається і автоматично вмикається при поверненні зброї в позицію пострілу.

Блок підсвічування також автоматично вимикається, якщо не використовується протягом 3-х годин вдень або 5-ї години вночі.

У прицілах Swarovski Z8i використовуються лінзи високої роздільної здатності, що гарантують максимальну кольору, відмінну чіткість і контрастність зображення.

Спеціальне водовідштовхувальне покриття SwaroClean не дозволяє волозі накопичуватися на поверхні лінз.

Застосування покриттів SwaroTop та SwaroDur зменшують поверхневе відображення світла до 0.2% та забезпечують світлопропускання прицілів Z8i на рівні 93%, що особливо важливо в умовах недостатнього освітлення.

Налаштована балістична турель BTF (продається окремо) встановлюється без будь-яких інструментів, поєднується з усіма прицільними марками і суттєво розширює можливості прицілу. Турель може використовуватися як верхній або бічний барабан поправок, і комплектується стандартним набором кілець з мітками, а також змінною шкалою для вітрових поправок.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр передньої лінзи
  • 24 мм
Кріплення
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/3 MOA
Тип сітки
  • 4A-IF
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами