Навушники активні тактичні шумоподавлюючі Impact Sport Howard Leight by Honeywell NRR 22дБ black

3 відгуки

Код:  341498203

Навушники активні тактичні шумоподавлюючі Impact Sport Howard Leight by Honeywell NRR 22дБ black

3 відгуки

Код:  341498203

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 588 оцінок )

3 450

Є в наявності

86

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники військові тактичні шумоподавні Howard Leight by Honeywell NRR 22дБ black

На стрільбищі або на полюванні електронні навушники Howard Leight Impact Sport захищають вас від небезпечного шуму та забезпечують зв'язок із навколишнім середовищем. Він має рейтинг шумоподавлення (NRR) 22 дБ.

Коли ввімкнені електронні навушники, в них використовуються вбудовані спрямовані мікрофони, які підсилюють навколишні звуки до безпечних 82 дБ. Це дозволяє вам чути важливі команди на стрільбищі та важливі звуки навколишнього середовища під час полювання. Для додаткового захисту слуху під час стрільби він також активно слухає та автоматично відключає посилення, коли гучні імпульсивні звуки, такі як постріли з вогнепальної зброї, перевищують 82 дБ.

Технологія Air Flow Control дозволяє створити тонку конструкцію вушних вкладишів, яка забезпечує вільний доступ до прикладу вашої вогнепальної зброї під час стрілянини. М'яке оголов'я має телескопічне регулювання висоти для зручної індивідуальної посадки. Зовнішній аудіороз'єм дозволяє підключити навушники для зйомки до музичного пристрою, сканера або іншого джерела звуку. Акумулятор забезпечує приблизно 350 годин роботи, а функція автоматичного вимкнення спрацьовує через 4 години, щоб продовжити термін служби акумулятора. Всі електронні навушники та захисні окуляри Howard Leight сумісні один з одним.

Вбудовані спрямовані мікрофони підсилюють команди діапазону та інші навколишні звуки до безпечних 82 дБ, забезпечуючи більш природне прослуховування та покращене спілкування.
Активно слухає та автоматично зупиняє посилення, коли навколишній звук перевищує 82 дБ.
Має низькопрофільні амбушури для очищення прикладу вогнепальної зброї; регульоване оголов'я для надійної посадки; компактна складна конструкція для зручного зберігання.
Включає вхід AUX та 3,5 мм шнур для підключення до музичного пристрою, радіосканера або іншого джерела звуку.
Живлення 2 батарейки ААА; функція автоматичного вимкнення через 4 години збільшує термін служби батареї; близько 350 годин автономної роботи.
Рівень шумозаглушення (NRR): 22 дБ.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Велика Британія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Андрій Гончуков
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда

    жесть, приїхала коробка заклеїна скотчем

  • Микита
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда

    Замовляв навушники, прийшла коробка вже вскрита та заклеєна скотчем. До цього замовляв один раз навушники, все було гаразд. Зв'язався з продавцем, який навіть не став слухати мене і сказав, що це я щось собі там придумав, і коробка сама вскрилася при транспортуванні, типу таке буває. Ага, також якість виконання та написів погіршилася по дорозі сама. Категорично не рекомендую продавця, який постачає контрафакт для військових.

    Переваги:
    Немає
  • Егор Зубов
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда

    Доброго дня. Купив тижня три тому і не шкодую. Може є якісь недоліки порівняно з дорожчими... Але нема з чим порівняти. Звуки чіткі та дуже гарно розуміешь напрямок звуку. Порівнював з Walkers тогож цінового сегменту, в тих з напрямком звуку не дуже. Прилягають щільно, глушать добре. 3.5 розьем, для підключення раціі, те шо треба.
    Шкода нема вологозахисту, хоча ще не довелось перевірити. Пірнати в них точно не варто, але я думаю що гарний дощь під каскою витримають

    Переваги:
    Ціна. Гарне розпізнання напрямку звуку
    Недоліки:
    Можливо відсутність вологозахисту.