Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 (412.00.00)

Пневматичний пістолет Umarex Walther CP99 (412.00.00)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

6 510

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бойовим зразком пневматичної моделі пістолета Umarex Walther CP99 є німецький Walther P99, що полягає на озброєнні формувань багатьох країн. Пневматична модель оснащена сталевим нарізним стовбуром , довжина якого 85 мм. Ударно-спусковий механізм, що використовується, дозволяє стріляти і самовзводом, і зі взводом "прихованого" курка. У вогнепальному Р99 "прихований" курок відсутній, є лише ударник.

Як боєприпаси для стрілянини служать свинцеві кулі, в пістолеті застосовуються стандартні для пневматичної зброї Umarex металеві магазини револьверного типу - кліпи барабанні на 8 куль . Заряджання здійснюється шляхом зсуву вниз важеля затримки затвора, розташованої на лівій стороні пістолета над спусковою скобою. Початкова швидкість кулі – 110 м/с.

Система заряджання балона відрізняється від такої в інших моделях Umarex. Конструктивно вона близька до системи МР-654К. Натискання на двосторонній важіль ззаду спускової скоби веде до випадання з рукояті пістолета Umarex Walther CP99 "магазину", що поєднує в собі балон і дозатор ударної дії.

Високопрофільні пристрої для прицілювання сприяють точності прицілювання. Штатна мушка нерухома і широка, цілком регульований по горизонту. Перед спусковою скобою на рамці пневматичного пістолета Umarex Walther CP 99 розташована планка, що дозволяє встановити кронштейн для прицілу коліматорного, бойового ліхтаря або лазерного цілепокажчика.

Автоматичним запобіжником блокується спусковий гачок під час заряджання барабана-кліпу. Неавтоматичний запобіжник розташований на правому боці рамки пістолета, він роз'єднує шток дозатора з ударником, але керувати ним однією рукою, яка утримує зброю, неможливо.

У пістолета Umarex Walther СР99 полімерна рамка, цей пластик посилений у відповідальних місцях пластинами з металу, а затвор-кожух зроблений з силуміну. У рукоятки задня зроблена з твердої гуми, змінна, це дозволяє індивідуально підігнати розмір рукоятки.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 180 мм
Місткість магазина
Матеріал
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!