Пневматичний пістолет Umarex Beretta M92 FS (419.00.00)

Пневматичний пістолет Umarex Beretta M92 FS (419.00.00)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

8 710

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична газобалонна модель пістолета Umarex Beretta 92 FS є одним із найдостойніших представників пневматичних пістолетів класу преміум. Це ідеальна копія відомого італійського вогнепального пістолета Beretta М9 (92 FS), що полягає на озброєнні армій багатьох європейських країн та США. Популярність цієї моделі обумовлена високою якістю виробництва, яка характерна для відомого німецького збройового виробника Umarex.

Umarex Beretta Mod. 92 FS відноситься до лінійки пневматичної зброї Umarex преміум-класу . Це копія знаменитого пістолета, виготовлена з металу, сумлінно зібрана, з відмінними точністю та купчастістю. Крім цього, дана модель відрізняється від основного асортименту пневматичних пістолетів тим, що у неї нарізний стовбур і відповідно вона стріляє свинцевими кулями. При тому пістолет Umarex Beretta M92 FS має зручну важільну систему проколу балона. У комплекті входять 2 барабанні магазини, паспорт-інструкція та 6-гранний ключ для регулювання прицілу.

Пневматичний пістолет Umarex Beretta 92 FS виготовлений практично повністю з металевого сплаву, габарити його відповідають вогнепальному прототипу, тому маса його 1.28 кг. Нарізний внутрішній стволик виготовлений з високоякісної збройової сталі і є гарантом високоточної стрільби. Накладки на ручці зроблені з чорного пластику. Ця модель пневматичного пістолета обладнана двостороннім запобіжником. Як магазин використовується кліп, який розрахований на 8 куль. Цей барабан-кліп ставиться у ствольну коробку пістолета.

У Umarex Beretta M92 FS УСМ подвійної дії, пістолет здатний стріляти і самовзводом, і попереднього взводу. Для досягнення точності стріляти краще із попереднім взводом. Однак при стрільбі самовзводом теж легко "тримати мушку", бо ця модель досить важка, її не веде при натисканні на спусковий гачок. Швидкість пострілу – 120 м/с.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 210 мм
Місткість магазина
Матеріал
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!