Пневматичний пістолет-кулемет Umarex IWI Mini UZI (5.8141)

1 відгук

Код:  341748811

Пневматичний пістолет-кулемет Umarex IWI Mini UZI (5.8141)

1 відгук

Код:  341748811

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

6 820

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Umarex IWI Mini Uzi є пневматичною копією вогнепального пістолета-кулемету mini Uzi . Пістолет має ліцензійне маркування виробника справжньої вогнепальної зброї IWI – Israel Weapon Industries. Ця машинка має високу популярність, яку їй забезпечили її компактні розміри, оригінальний зовнішній вигляд і висока скорострільність.

Пневматична модель Mini UZI виготовлена із міцного пластику та металу. Для ложі, прикладу, спускового гачка та внутрішніх елементів механізму використовується метал. Всі деталі виготовлені дуже якісно та чудово підігнані один до одного.

Це стріляє самозводом та одиночними пострілами (DAO - double action only, при натисканні на спусковий гачок відбувається спочатку взвод курка (ударника), а потім спуск). У магазин вміщується 28 сталевих сферичних куль BB. Як енергія для стрільби виступають балончики з газом СО2, установка балончика має на увазі при знятому магазині від'єднання правої накладки на рукоятку. Тоді в середині рукояті буде видно відсік для балона і внизу підтискний гвинт для закручування балончика.

Система ходу затвора Blowback посилює враження при стрільбі. Під час стрілянини рухається не верхній важіль затвора – рухається шторка на правій стороні зброї. Іноді "затвор" рухається дуже швидко, практично непомітно для очей, проте при деяких пострілах рух повільніший і помітніший.

Важить пневматичний пістолет-кулемет IWI Mini Uzi від Umarex близько 1.3 кг. Зі складеним прикладом довжина становить всього 355 мм. Розклавши приклад, можна досягти збільшення габаритів до 594 мм, а якщо встановити насадку-фальшглушник, додасться ще приблизно 200 мм. Рукоятка пряма, на перший погляд, дуже велика, проте в руці лежить досить комфортно.

У пістолет-кулемета є діоптричний приціл. У перекидного цілика 2 положення з різними діаметрами отворів, для точної та швидкої стрільби.

Пістолет-кулемет оснащений запобіжниками - ручним та автоматичним (клавіша позаду рукояті).

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 355 мм
Місткість магазина
Довжина дула
  • 200 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!