Тепловізійний приціл ATN MARS 4, 1.25-5x, 384x288

Тепловізійний приціл ATN MARS 4, 1.25-5x, 384x288

Продавець:VIPMD

100 000

91 200

Є в наявності

2

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей тепловізійний приціл – справжня знахідка для затятого мисливця! Функціонал, картинка та чудова ергономіка – ці прилади створені людьми і для людей! Тепловізійний приціл ATN MARS 4 384 1.25-5x – це втілення передових технологій для полювання!

Приготуйте свій рюкзак, рушницю та боєприпаси, а приціл АТН МАРС 4 допоможе у всьому іншому. Ви точно ще не зустрічали настільки зручні та практичні у використанні прилади – це ми можемо Вам гарантувати. Чому? Читайте нижче.

Дальність виявлення ATN MARS 4 384 1.25-5x

Виявлення (тепла точка) – 750 метрів.

Розпізнавання (теплий контур) – 335 метрів.

Ідентифікація (тепла істота) – 205 метрів.

Чому коштувати купити теплоприціл атн MARS 4 384 1.25-5x

Найновіший чутливий сенсор. Нічого нового - та сама матриця, і та ж частота, як і у попередника ATN MARS HD, але з новим сенсором це зовсім інше кіно! Кіно як у 4К – це бачити усі деталі теплового об'єкта з максимальною деталізацією навіть на високих кратностях збільшення.

Запис відео. Записуйте в ультра якості найкращі моменти полювання та ділитесь ними з товаришами! Не зберігайте у пам'яті ваші найкращі пригоди – залиште цю справу техніки!

Простий монтаж. Установка на стандартні кільця 30 мм - просто, як замінити лампочку на кухні (насправді ще простіше). З даним типом кріплення Ви без проблем встановите АТН МАРС 4 будь-яку зброю.

Нове керування. Ось тепер стане по-справжньому зручно! Кільце плавного збільшення дозволяє отримувати необхідну кратність збільшення з точністю до однієї десятої. При цьому спеціальна ребриста форма енкодера не дає зісковзнути пальцям, навіть при роботі в рукавичках.

Класична навігація. Вгору, вниз, праворуч, ліворуч та підтвердження – класика, зрозуміла всім. Подвійна функція кожної з кнопок (активація приладу, повернення на головний екран, запис відео та фото) – ще один плюс у карму розробників!

Пристрілювання одним патроном. Ви колись тримали в руках смартфон? Тоді пристрілка прицілу ATN MARS 4 384 1.25-5x не стане для Вас проблемою. Один постріл – одна поправка – влучення в десятку!

Розумний далекомір. Це приціл оснащений далекоміром, принцип роботи якого знайомий багатьом мисливцям – просунута стадіометрична шкала вимірювання дистанції за заданим зростанням об'єкта, до якого ведеться вимірювання.

Балістичний калькулятор. Приціл можна пристрелити на дві, на три, та хоч на 10 різних дистанцій стрілянини. Але краще використовувати вбудований балістичний калькулятор, який здатний зробити поправку влучення кулі з точністю до міліметра!

Багатопотокове відео. Для особливо просунутих користувачів компанія АТН додала ще одну «вишеньку на торті» - одночасний запис та трансляцію відео на планшет чи смартфон. Переглядайте, діліться з друзями та живіть повним життям!

Запис моменту пострілу. Прийшов, побачив, переміг – прицілився, вистрілив, одержав відео. Контролюйте точність стрілянини та робіть роботу над помилками лише тоді, коли це потрібно і не зберігайте терабайти відео.

Потужний акумулятор. Час роботи цього прицілу – найвищий ступінь автономності. Понад 18 годин безперервної роботи при піковому рівні завантаження – для цього прицілу немає нічого неможливого!

Опціональний лазерний далекомір. Для тих, кому не вистачає можливостей вбудованого далекоміра – лазерний далекомір ATN ABL. Цей далекомір спеціальним чином закріплюється на зовнішньому кільці об'єктива АТН МАРС і синхронізується з програмною частиною прицілу.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 384 1.25-5x характеристики

Матриця

Роздільна здатність матриці 384x288

Ядро ATN Obsidian IV Dual Core T

Дисплей 1280x960 із частотою кадрів 30/60 fps

Оптика

Об'єктив, мм 19

Збільшення, х 1.25X - 5X

Поле зору м на 100 м 16 х 12.5

Дальність виявлення людини, м 750

Дальність розпізнавання людини, м 335

Дальність ідентифікації людини, м 205

Мультимедія

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб до 256

microUSB Зовнішній блок живлення, USB Type-C

WiFi iOS & amp; Android

Bluetooth Так

GPS Так

Додаткові можливості

Мікрофон Так

3D гіроскоп Так

3D акселерометр Так

3D магнетометр Так

Е-барометр Так

Е-компас Так

Експлуатаційні

IP рейтинг Атмосферостійкий

Автономна робота, год до 18+

Гарантія, місяць 24

Габаритні розміри, мм 322x76x76

Вага, гр 880

Характеристики

Живлення
Температурний діапазон
  • От -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення