Тепловізійний монокуляр OTS XLT, 19mm, 2-8x

Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x розроблений спеціально для вирішення задач полювання. Високотехнологічний в ергономічному дизайні пристрій нового покоління виробництва США.

Тепловізійний монокуляр OTS XLT, 19mm, 2-8x

Продавець:VIPMD

40 000

24 999

Є в наявності

6

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x

Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x розроблений спеціально для вирішення задач полювання. Високотехнологічний в ергономічному дизайні пристрій нового покоління виробництва США.

Одним із визнаних лідерів на світовому ринку мисливської тепловізійної техніки та оптики з 1995 року є виробник American Technologies Network Corp. Особливістю компанії виступають власні дослідження, розробка та впровадження всіх високотехнологічних компонентів у прилади.

Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x – нова покращена модель, що тепер має компактні габаритні розміри (всього 174х67х53 мм) і легку вагу в 370 грам.

Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x по праву вважається гідним представником нового покоління портативних тепловізійних сенсорів з інноваційним запатентованим надчутливим ядром з оксиду ванадію на спеціальній керамічній підкладці від ATN – Obsidian Core . Майже комп'ютер у тепловізорі. Дозвіл 17 мкм теплового блоку 160х120 пікселів, що не охолоджується, вловлює найменші коливання теплового спектру, що потрапляють в поле зору пристрою.

Ядро Обсидіан - неперевершене рішення компанії зі швидкості та продуктивності, тому спробувавши тепловізійні пристрої виробництва АТН, складно віддати перевагу іншому виробнику.

Компанія American Technologies Network Corp, випустивши тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x, спростувала твердження, що висококласний тепловізор всесвітньо відомого бренду можна придбати за цілком демократичною вартістю.

Оптика та дисплей

Діаметр лінз об'єктива – 19 мм. Висока частота зміни кадрів в 50 Гц дозволяє не напружуючи зір здійснювати тривале спостереження (людським очам цілком достатньо частоти в 25 Гц) навіть за дичиною, що швидко пересувається, без шлейфів і розмитостей.

Теплові об'єкти виявляються на відстані 670 метрів, розпізнаються на 335 метрів і ідентифікуються на 170 метрів.

Основні можливості:

дворазове оптичне збільшення та восьмиразовий цифровий зум;

можливість регулювання яскравості (надзвичайно важливо для дотримання маскування, особливо при візуальному контакті з обережною дичиною, яку можна злякати відблисками дисплея);

чотири колірні палітри зображення (чорна, червона, біла та кольорова);

режим відстеження та виділення влучної гарячої точки видимого теплового об'єкта;

мега швидке перемикання при зміні палітри кольору зображення;

кут поля зору - 82 на 62 градусів;

видалення вихідної зіниці – 27;

мікро дисплей OLED з роздільною здатністю 720х540 пікселів (при мініатюрному розмірі видає чітке повнокольорове широкоформатне зображення).

Дисплей OLED відрізняється стійкістю до низьких температур, завдяки чому робочий діапазон тепловізійного монокуляра ATN OTS-XLT 160 2-8x становить від мінус двадцяти до плюс п'ятдесяти п'яти градусів Цельсія, що збігається з українськими кліматичними умовами.

Відмінною особливістю пристрою є його придатність для цілодобової експлуатації. Тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x не підведе в будь-яку погоду, навіть яскраві спалахи світла не завадять тепловим слідом виявити раніше підстрелену дичину.

живлення

Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує в режимі максимального навантаження автономний час роботи понад 10 годин за рахунок ультранижчого споживання енергії сучасних комплектуючих приладу. У разі потреби підключення до зовнішнього джерела живлення через кабель USB type-C.

Корпус

Корпус тепловізійного монокуляра ATN OTS-XLT 160 2-8x з особливого конструкційного вуглепластику відноситься до підвищеного класу міжнародної стандартизації безпеки та має IP67. Суперчутлива оптоелектронна начинка надійно захищена від впливу несприятливих умов довкілля. Дощ, туман, сніг, хуртовина, дим не впливають на функціональність тепловізора та високу якість зображення. Корпус водонепроникний, із захистом від попадання всередину пилу, з посиленою стійкістю до ударів, стійкий до подряпин і сколів.

Додаткові можливості

American Technologies Network Corp славиться високотехнологічною функціональністю продукції, тому навіть цілком бюджетний тепловізійний монокуляр ATN OTS-XLT 160 2-8x має вбудований електронний розумний далекомір «Smart Rangefinder». Немає необхідності займатися розрахунками або робити припущення, якщо вирішили купити тепловізор ATN OTS-XLT 160 2-8x, прилад сам алгоритмічним методом визначить точну дистанцію між метою та спостережною позицією.

Простий та інтуїтивно зрозумілий блок управління став вінцем копіткої роботи дизайнерів American Technologies Network Corp, метою яких було досягти оптимальної ергономічності оновленого цифрового ручного тепловізійного монокуляра ATN OTS-XLT 160 2-8x.

Мультимедіа

Вести відео або знімати фотографії можна одночасно зі здійсненням спостереження. Що дуже зручно, оскільки знявши мисливський дух пригод, можна поділитися ним із сім'єю та друзями вдома та в соціальних мережах.

Можливості:

відеозапис найцікавіших моментів;

фотографування спостереження;

вбудована пам'ять 8 ГБ.

Компанія American Technologies Network Corp величезну увагу приділяє клієнтській підтримці та ретельно стежить за доступністю програмного забезпечення через спеціальний мобільний додаток ATN, який легко можна завантажити на будь-який смартфон або планшет через Google Play або App Store.

У базовий комплект постачання тепловізійного монокуляра ATN OTS-XLT 160 2-8x входить м'який чохол для транспортування, кабель USB type-C, докладний посібник з експлуатації російською мовою, гарантійний талон на 2 роки.

Характеристики

Живлення
Температурний діапазон
  • От -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення