ТОП ПРОДАЖІВ

Пневматичний пістолет WinGun 301 (Beretta 84)

1 відгук

Код:  342853270

Пневматичний пістолет WinGun 301 (Beretta 84)

1 відгук

Код:  342853270

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 940

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

WinGun 301 – пневматичний пістолет, в якому джерелом енергії для пострілів служить балончик з газом CO2 . Бойовим рототипом є всесвітньо відомий пістолет Beretta M84 .

Система рухомого ствола запобігає витоку газу та забезпечує надійне подання куль. Завдяки нульовому витоку газу, балон витрачається дуже економічно. Одного резервуару з вуглекислим газом вистачить більш ніж 100 пострілів однакової потужності. А загальна кількість пострілів із одного балона сягає 120.

Корпус і затвор пістолета виконані з металевого сплаву, а рукоятка з ударостійкого пластику і має приємну на дотик шорстку поверхню і зручно лягає в руку.

Ударно-спусковий механізм одинарної дії, пістолет стріляє самовзводом, рама затвора нерухома. На правій стороні рамки знаходиться запобіжник. Активація запобіжника призводить до роз'єднання спускового гачка та ударно-спускового механізму, натискання не робить пострілу. Місцем установки балончика з вуглекислим газом є рукоять, а кріплення відбувається за допомогою гвинта.

Прицільні пристрої - цілик і мушка.

Металевий магазин містить 18 кульок, але для більш тривалого терміну служби магазинної пружини виробник не рекомендує заряджати більше 15 кульок. Виймається магазин при натисканні на важіль поруч зі спусковою скобою.

Максимальна швидкість пострілу – 135 м/с.

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!