Пневматичний пістолет WinGun 306 (Beretta 92)

1 відгук

Код:  342853276

Пневматичний пістолет WinGun 306 (Beretta 92)

1 відгук

Код:  342853276

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 210

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

WinGun 306 - пневматичний пістолет, в якому джерелом енергії для пострілів є балончик з газом CO2 . Пістолет виконаний з якісного міцного пластику, за рахунок чого його вага лише 490 грам. Прототипом є всесвітньо відомий бойовий пістолет Beretta 92FS .

Ударно-спусковий механізм одинарної дії, пістолет стріляє самовзводом, рама затвора нерухома. На правій стороні рамки знаходиться запобіжник. Активація запобіжника призводить до роз'єднання спускового гачка та ударно-спускового механізму, натискання не робить пострілу. Місцем установки балончика з вуглекислим газом є рукоять, а кріплення відбувається за допомогою гвинта.

Прицільні пристрої, регульований цілік і мушка, мають фібероптичні нитки, що дозволяє комфортно прицілюється в умовах поганої видимості.

Металевий магазин містить 18 кульок, але для більш тривалого терміну служби магазинної пружини виробник не рекомендує заряджати більше 15 кульок. Виймається магазин при натисканні на важіль поруч зі спусковою скобою.

Максимальна швидкість пострілу – 145 м/с. Витрата газу CO2 досить економічний, з одного балончика можна зробити до 100 точних пострілів.

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!