Пневматичний пістолет KWC Luger P-08 KMB-41 Blowback

Пневматичний пістолет KWC Luger P-08 KMB-41 Blowback

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

7 000

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний газобалонний пістолет KWC KMB-41DHN з рухомим затвором - пневматична репліка легендарного німецького пістолета Luger P08 (відомішого як Парабеллум). Люгер парабелум прославився своєю високою точністю стрілянини, зручною ергономічною рукояттю та м'яким спуском. Пневматичний KWC Luger P08 взяв найкраще від свого прототипу: високу надійність, м'який спуск, зручність та точність стрілянини.

KWC Luger P08 зовні аж до найдрібніших деталей копіює свій бойовий зразок. Корпус пістолета виготовлений із металевого сплаву.

Система пневматичного KWC Luger P08 точно імітує роботу механіки затвора оригінального пістолета. Після закінчення стрілянини пістолет стає на затримку затвора.

Місткість магазину становить 21 сталева кулька калібру 4.5 мм (.177). Енергією для стрільби та роботи затвора пістолета служить стиснутий газ СО2, 12-ти грамові балончики з яким вкладаються в магазин.

Початкова швидкість польоту кульки становить 95 метрів в секунду. Клапанна система знаходиться в обоймі, що дає швидкий доступ до її вузлів під час обслуговування.

Ця модель стане чудовим екземпляром у вашій колекції пневматичної зброї або чудовим подарунком!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!