Пневматичний пістолет Borner Sport 331

Пневматичний пістолет Borner Sport 331

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

5 170

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Borner Sport 331 - пневматичний пістолет, зовні схожий із сучасним бойовим пістолетом Beretta 90 Two. Плавність ліній та обведення корпусу, модульність конструкції – все це відображає нову концепцію зброї італійської компанії. Вага пістолета Borner Sport 331 в 750 г дозволяє добре відчувати його в руці.

Рамка пістолета Borner Sport 331 виконана з міцного полімеру, затвор - з металу. Завдяки системі Blowback затвор рухається під час стрільби та зводити ударно-спусковий механізм.

Під стовбуром пістолета розташована спеціальна планка, на яку можна встановлювати додаткові аксесуари - лазерний вказівник, ліхтарик і т.д. Мушка у вигляді усіченого конуса і широкий цілик розміщені на затворі, оснащені фіброптичними нитками для комфортнішої стрілянини в сутінках.

Досить велика рукоять виконана з гумопластику. Для кращого зчеплення з долонею бічні поверхні обладнано безліччю опуклих точок. У передній частині ручки є спеціальні виступи для пальців.

Магазин, виготовлений із металу, розрахований на 19 куль сферичної форми. Для встановлення балончика з газом необхідно витягти магазин Borner Sport 331, а потім зняти задню накладку на ручці. Через порожнину, що відкрилася, вставляється балон CO2. Закріплюється проколотий балон за допомогою гвинта, що знаходиться внизу рукоятки пістолета.

Стріляє пневматичний пістолет Borner Sport 331 тільки самовзводом . У курка легкий хід, постріл виходить досить передбачуваним, тому прицілюватися комфортно.

Для повноцінних пострілів одного балончика вистачає приблизно 8 повних магазинів. З новим балоном початкова швидкість польоту кулі сягає 120 метрів за секунду.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 220 мм
Матеріал
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!