Шнур тренчик страхувальний кручений Петля-Карабін паракорд олива 982 MS

2 відгуки

Код:  343290115

Шнур тренчик страхувальний кручений Петля-Карабін паракорд олива 982 MS

2 відгуки

Код:  343290115

Продавець:KHmastershot

4.9/5  ( 141 оцінок )

130

Є в наявності

39

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шнур страхувальний кручений Петля-Карабін (паракорд, олива) елемент спорядження, що вже давно використовується військовими, мисливцями, туристами та дослідниками дикої природи.

Основа шнура - полімерна мононіта товщиною 2,5 мм, обтягнута паракордом.

Шнур надійний, довговічний та практичний.

З одного боку шнура є петля довжиною 11 см, такої довжини вистачить щоб зробити петлю, що самозатягується, простягнувши шнур крізь саму петлю навколо поясного ременя (дивися на фото).

Самозатягуючі петлі - найнадійніший спосіб фіксації, при ривку шнура від падіння прикріпленого до нього пістолета або інструменту, ця Петля самозатягується ще сильніше на місці кріплення (поясному ремені, лямці та ін.)

Петля не розстебнеться і не розірветься.

Страхувальний шнур Петля-Карабін можна прикріпити як до пояса так і до розвантаження, бронежилета, до будь-якого місця, де є можливість зафіксувати петлю.

З іншого боку є металевий карабін, з його допомогою шнур легко прикріпити до пістолета в вушко на рукояті або, якщо є така потреба, пристебнути зв'язку ключів, ліхтарик, ніж і т.д. Довжина спіралі у стані спокою – 15-17 см.

Зовнішній діаметр спіралі – 14 мм, діаметр шнура в перерізі – 3,5 мм.

При стрільбі з витягнутою рукою шнур без проблем розтягується на 100 см і більше, після чого повертається у вихідний стан. Завдяки спіральній формі шнур зручний у використанні, оскільки має компактний розмір у стислому стані.

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки