Кобура Настегна Регульована MIL-TEC Чорна

Кобура Настегна Регульована MIL-TEC Чорна

Продавець:SPORTROOM

4.9/5  ( 51 оцінок )

1 583

1 342

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура стегна MIL-TEC регульована – ключові деталі
Модель: репліка BLACKHAWK Omega VI Elite Holster
Компанія: MIL-TEC
Призначення: кобура тактична, штурмова, універсальна
Місце кріплення: стегна
Матеріал верху: кордур (нейлон)
Каркас: піна ЕВА
Щільність піни: 130 г/м2
Колір: чорний
Кількість відсіків: 2
Країна-виробник: Німеччина


Чому вигідно купити кобуру на ногу універсальну від MIL-TEC
• Вам не доведеться підбирати окрему кобуру до кожної моделі пістолета. Цей виріб відноситься до кобур-трансформерів. Більшість пістолетів забезпечена хороша посадка. Кобура обертається навколо зброї за принципом конверта та скріплюється липучками. Верхній ремінець, що оперізує рукоять, регулюється по довжині. Модель підійде для ПМ та його модифікацій, для пістолетів Глок-18, ТТ, ФОРТ і навіть зброї з видовженим стволом.

  • Ви скоротите час вилучення зброї до 2-3 секунд. Фіксація пістолета здійснюється за допомогою ремінця на металевій кнопці та липучці. Щоб отримати зброю, необхідно лише відстебнути замок великим пальцем.
  • Ви забудете про ремені, що здавлюють. Ніжне кріплення складається із двох широких еластичних строп. Це дозволяє йому не бовтатися на нозі і одночасно не порушувати кровообіг. Трищілинки дають можливість встановити відповідний розмір відповідно до обсягу стегна. Також регулюється вертикальне положення кобури - під зростання користувача. За допомогою фастекса кобура за лічені секунди пристібається до пояса або скидається.
  • Вам не потрібно додатково витрачатися підсумок для магазину. Один із відсіків кобури передбачає розміщення змінного магазину. Також у ньому поміститься складаний ніж, ліхтарик чи інший предмет схожих габаритів. Клапан на липучці береже боєприпас від випадкового вислизання.
  • Ви заощадите. Кордура вважається найбільш підходящим кобур матеріалом. Вона бездоганно тримає форму, а найголовніше - за стійкістю до зносу анітрохи не поступається натуральній шкірі, не промокає і добре відштовхує бруд. Усі краї матеріалу окантовані стропою, отже, вдасться уникнути розпатланих ниток. Також місця, які зазнають частого тертя під час вилучення зброї, посилили стропою. Для надання кобурі жорсткості її стіни ущільнили пінистим матеріалом і багато разів прошили.
  • Характеристики

    Спосіб носіння
    Матеріал
    Колір
    • Чорний
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами