Пневматичний пістолет Borner Panther 801

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Panther 801

Продавець:Ганстовари

4.8/5  ( 228 оцінок )

4 840

Є в наявності

4

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактна пневматика Borner Panther 801 має вбудований лазерний вказівник мети, систему руху затвора. Своєю назвою пістолет завдячує нічній мисливці – пантері, яка наче лазером вишукує ціль і рідко промахується. Візуальне позбавлення моделі цілепокажчика перетворює цей пістолет на вже знайомий багатьом Sig Sauer P232. Корпус Borner Panther 801 виготовлений зі сплаву металів, колір рукояті та рамки – чорний, з обох боків затвора є вставки з блискучих елементів. Завдяки рухомій конструкції затвора курок зводиться великим пальцем або рухом затвора. Пістолет Borner Panther 801 має функцію затримки затвора. При всій своїй компактності вага моделі 750 гр, солідна міць у руці вважається додатковим бонусом справжнім знавцям зброї. Живлення лазерного покажчика мети походить від трьох міні-батарейок, що входять до комплекту. Активація пристрою для пошуку мети в темряві здійснюється натисканням на передню його частину до характерного клацання. У цьому спуск гачка супроводжується включенням лазера. Лазерний блок Borner 801 з обох боків оточений фіксаторами. Під час зняття затвора відкривається доступ до внутрішнього пристрою пневматики. У магазин пістолета вміщується 19 куль-куль із високоміцної сталі. Щоб зарядити обойму, необхідно опустити подавець вниз і зафіксувати його у такому положенні. Верх магазину має наскрізний отвір, який при зарядці куль з одного боку потрібно прикривати пальцем. Місцем для встановлення газового балончика є рукоять зброї Borner Panther 801. Щоб встановити ємність із CO2, необхідно зрушити накладку назад на рукоятку. Пружна ручка на підтискному гвинті після його фіксації непомітна, т.к. щільно примикає до рукояті. Функція Blowback забезпечує віддачу при пострілі з пневматичного пістолета Borner Panther 801. При цьому частково газ витрачається на функціонування затвора, який повторно зводить курок. Хльосткий і голосний постріл свідчить про сильний характер пістолета. Куля при цьому летить із швидкістю від 115 до 120 м/сек. Для пневматичних моделей це досить непоганий параметр, якого вистачає для розважальної стрільби по рухомих і нерухомих мішенях. Витрата одного газового балона – на 7 повнозарядних магазинів. Максимальної точності пострілу можна досягти з відстані 10 м, проте 20-метрова дальність також показує непогані для пневматики результати. Початкова швидкість кулі 120 м/с; Калібр 4,5 мм; Тип: газобалонна пневматика СО2; Тип боєприпасів Кульки ВР; Blowback Є; Загальна довжина 180 мм; Довжина ствола 105 мм; Розмір магазину 19 куль; Тип прицілу Прицільна планка та мушка, ЛЦУ; Тип взводу одинарної дії; Корпус сплав, ручка пластик; Вага 0,75кг.

Характеристики

Джерело енергії
Особливості
Тип боєприпасів
Калібр
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!