Окуляри Si Ballistic Det Cord - Matte Black Grey (OO9253-01) (13807) SP

Окуляри Si Ballistic Det Cord - Matte Black Grey (OO9253-01) (13807) SP

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

11 490

Є в наявності

7

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балістичні окуляри в оправі з легкого та міцного матеріалу  O Matter®  Технологія  Three-Point Fit від Oakley забезпечує  максимальний комфорт при носінні окулярів  , утримуючи лінзи в точній відповідності до очей. Сусідна шкарпетка виконана з матеріалу  Unobtainium®  з гідрофільними властивостями. Низький профіль рам дозволяє використовувати системи захисту органів слуху та комплекти зв'язку.  Також варто згадати про повну сумісність із нашлемними приладами нічного бачення.

Окуляри забезпечують  дуже високий рівень захисту  Вони відповідають вимогам суворого американського стандарту балістичного захисту MIL PRF-32432 (  пункт 3.5.1.1  ) та стандартів ANSI Z87.1-2010 (  пункт 5.1.4  ). Візор виготовлений за технологією  Oakley High Definition Optics  (HDO®) із високоякісного полікарбонату  Plutonite®  , завдяки чому характеризується дуже високою оптичною якістю. Лінзи також забезпечують повний захист від шкідливого ультрафіолетового та синього випромінювання із довжиною хвилі до 400 нм.  Вони покриті покриттям  Anti-fog  ,  що запобігає запотіванню  , і покриттям, що захищає скло від подряпин. 

Окуляри оснащені козирком  сірого  тонування  з коефіцієнтом пропускання видимого світла 18%.  Лінзи призначені для використання в умовах середнього до яскравого освітлення.  Відповідають вимогам MCEPS щодо нейтральності та кольоровості.  Нейтральний контраст козирку ідеальний для сонячних днів.

В комплект входять:
окуляри,  
сумка з мікрофібри.

Технічні дані
Оптичний клас: 1  
Колір лінз:  сірий
Колір оправи:   матовий чорний
Відповідність стандарту: MIL PRF-32432, ANSI Z87.1-2010  
Вага: 38 г  
Виробник:  Oakley, США

Характеристики

Матеріал лінз
  • Поликарбонат
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами