Тактичні окуляри Oakley Si Ballistic Shocktube - Matte Black Grey (OO9329-01) (15475) SP

Тактичні окуляри Oakley Si Ballistic Shocktube - Matte Black Grey (OO9329-01) (15475) SP

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

13 540

Є в наявності

17

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балістичні окуляри в оправі з легкого та міцного матеріалу  O Matter®  Технологія   Three-Point Fit від Oakley забезпечує  максимальний комфорт при носінні окулярів , утримуючи лінзи в точній відповідності до очей. Сусідна шкарпетка виконана з матеріалу Unobtainium®   з гідрофільними властивостями. Правильно підібрана форма дозволяє окулярам  підходити до різних розмірів обличчя . З іншого боку, низький профіль рам дозволяє використовувати системи захисту органів слуху та комплекти зв'язку. Також варто відзначити повну сумісність із шоломами  MICH, ACH, CVC, PASGT, Ops-Core®, Team Wendy®, Crye™   та подібними.       

Окуляри забезпечують   дуже високий рівень захисту  Відповідають або перевищують вимоги балістичного стандарту   MIL PRF 32432   та стандартів   ANSI Z87.1-2003/2010 Змінні лінзи виготовлені за   технологією Oakley High Definition Optics (HDO®)   із високоякісного полікарбонату Plutonite®  , завдяки чому характеризуються   високими оптичними якостями Козирок замінюється шляхом відкручування гвинтів  Torx   ключем, що входить до комплекту. Лінзи також забезпечують повний захист від шкідливих   UVA/UVB   та синього випромінювання із довжиною хвилі до 400 нм.

Модель оснащена козирком  сірого  тонування.   з коефіцієнтом пропускання видимого світла 17%. Лінзи призначені для використання в умовах середнього до яскравого освітлення.  Відповідають вимогам   MCEPS   щодо нейтральності та кольоровості. Нейтральний контраст козирку ідеальний для сонячних днів.

В комплект входять:
окуляри,  
сумка з мікрофібри.

Технічні дані
Оптичний клас: 1  
Відповідність стандарту: MIL PRF 32432, ANSI Z87.1-2003/2010  
Вага: 34 г  
Виробник:   Oakley, США

Характеристики

Матеріал лінз
  • Поликарбонат
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами