Окуляри Oakley SI M Frame 2.0 Black Clear (0OO9213 92131032)

Окуляри Oakley SI M Frame 2.0 Black Clear (0OO9213 92131032)

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

7 270

Є в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні окуляри, що характеризуються   відмінним балістичним захистом та надзвичайно легкою конструкцією.  Виготовлені з полікарбонату Plutonite, завдяки чому   відрізняються винятковою міцністю та високою оптичною якістю  У комплект входить прозорий візер Clear зі світлопропусканням 89%.  Видошукач призначений для використання в умовах низького освітлення або за її відсутності.

В окулярах використовується запатентоване рішення Oakley   High Definition Optics  , яке підтримує технологія Polaric Ellipsoid.   В результаті зображення позбавлене будь-яких спотворень по всьому полю зору.  Крім того, лінзи вкриті покриттям Anti-fog, що запобігає запотіванню.

Оправи виготовлені з матеріалу O Matter, легкого та стійкого до навантажень та хімічних сполук.  Оснащені системою швидкої заміни візора та повною сумісністю із нашлемними приладами нічного бачення, а також шоломами MICH, CVC, PASGT та ін. На дужках є накладки, що обмежують небажаний рух окулярів.

Окуляри Oakley SI M Frame 2.0 забезпечують захист від УФ-випромінювання, блокуючи шкідливе ультрафіолетове випромінювання UVA та UVB, а також синє випромінювання з довжиною хвилі до 400 нм.  Вони відповідають вимогам   стандартів ANSI Z87.1 та MIL SPEC MIL-PRF 31013.

Технічні характеристики
Колір оправи: чорний  
Колір лінз: прозорий  
Матеріал лінз: полікарбонат  
Пропускання видимого світла: 89%  
Виробник:   Oakley, США

Характеристики

Матеріал лінз
  • Пластик
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами