Футболка тактическая ЗСУ Malta M385-24Н 3XL Оливковая

6 відгуків

Код:  344800513

Футболка тактическая ЗСУ Malta M385-24Н 3XL Оливковая

6 відгуків

Код:  344800513

Продавець:MALT

4.7/5  ( 54 оцінок )

245

Немає в наявності

34

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Футболка патріотична, з принтом Зброєних Сил України & quot;ЗСУ & quot; Склад: - 95% Бавовна. - 5% Еластан. Футболки в стилі мілітарі – це класична, універсальна T-shirt конструкція та підходить для будь-яких типів фігури. Футболка – це обов & #039;язкова частина гардеробу будь-якого чоловіка. Область споживання та застосування наших футболок величезна. від повсякденного носіння до використання як уніформи для військових підрозділів та силових структур. Футболки максимально підходять для використання за активного способу життя - полювання, риболовля, заняття спортом, туризм. Камуфляж малюнка чудово маскує на місцевості, а тонкий еластичний та якісний трикотаж вдало підкреслює рельєф мускулатури та дає повне відчуття комфорту.Переваги тактичної футболки: Надійність, практичність та довговічність;Футболка проста у догляді, матеріал стійкий до розтягуВластивості матеріалу дозволяють відчувати комфорт Характеристики:Матеріал першого сорту з нитки найвищої якості.Він дуже м & #039;який і приємний для тіла.Підходь як для повсякденного носіння, так і для використання в умовах підвищеної активності.Дихаюча тканина забезпечує комфорт у спеку.▪️Колір: Олива.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Геннадий Памула
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: 3XL

    Дуже гарна!!!!

  • Олена Піскун
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: 3XL

    Якісна тканина

  • Тетяна Ліпницька
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: S

    Замовляла чоловіку. Від моменту замовлення до доставки посилки на відділення пройшло 11 днів! Чоловік футболку так і не дочекався, відправила посилку без неї. Як пояснили на пошті, відправили за звичайним тарифом, хоча різниця з експрес-доставкою в кілька гривень.
    Розмір дуже маломірить. У чоловіка розмір М. Замовила L, щоб зручно було під час фізичних навантажень. Але виявилось, що мала((

    Переваги:
    Хороший трикотаж
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →