Тактична Армійська Плитоноска / Бронежилет Чорний BroniQ Cordura 600D

Тактична Армійська Плитоноска / Бронежилет Чорний BroniQ Cordura 600D

Продавець:Mio lounge

4.8/5  ( 228 оцінок )

3 870

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска BroniQ Cordura 600D розроблена для військових, співробітників силових підрозділів і також може використовуватися в активних тактичних іграх, таких як страйкбол. Вона виготовлена із міцної тканини Cordura 600D, яка не пропускає вологу, не розтягується та не деформується. Всі шви прошиті нейлоновою ниткою Polyart, яка має велику міцність і не гниє.

Розмір плитоноски універсальний і легко підганяється не тільки за висотою, а й шириною. Регулювання передбачене вгорі, з боків та в центральній частині переднього модуля на Velcro з можливістю кріплення підсумка-напашки. При необхідності бронежилет можна швидко відстебнути однією рукою завдяки системі швидкого скидання на фастексах.

Бронежилет поєднує високу мобільність, розміщення достатньої кількості підсумків та надійний захист. У нагрудному та спинному модулі є кишені для розміщення пластин стандартного зразка розміром 25х30см, що закриваються на липучки. Модулі бронежилета та плечові лямки спеціально потовщені для пом'якшення. По всій поверхні обох модулів розміщені стропи MOLLE для кріплення необхідної амуніції.

Вгорі обох модулів є платформа Velcro для кріплення шевронів у поєднанні з додатковими MOLLE для кріплення підсумків. Боки також виконані на MOLLE для підвищення функціональності бронежилета та кріплення підсумків із бічними плитами або інших різних підсумків. На спині розташована ручка для евакуації. У плечових лямках є кріплення для шланга гідратора, трубки рації або дротів навушників.

Додатково можна замовити:

  • Готовий комплект амуніції;
  • Підсумки для магазинів, медичні підсумки, сумки для гідратора, рації, гранат, сумки-напашники, сумки скидання магазинів;
  • Тактичний розвантажувальний ремінь;
  • Кобуру на ногу.

Характеристики

Клас захисту
Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами