Тактична Армійська Плитоноска / Бронежилет Чорний BroniQ Oxford 1200D

2 відгуки

Код:  344978092

Тактична Армійська Плитоноска / Бронежилет Чорний BroniQ Oxford 1200D

2 відгуки

Код:  344978092

Продавець:Mio lounge

4.8/5  ( 234 оцінок )

4 050

3 870

Немає в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска BroniQ Oxford 1200D розроблена для військових, співробітників силових підрозділів і також може використовуватися в активних тактичних іграх, таких як страйкбол. Вона виготовлена із міцної тканини Oxford 1200D, яка не пропускає вологу, не розтягується та не деформується. Всі шви прошиті нейлоновою ниткою Polyart, яка має велику міцність і не гниє.

Розмір плитоноски універсальний і легко підганяється не тільки за висотою, а й шириною. Регулювання передбачене вгорі, з боків та в центральній частині переднього модуля на Velcro з можливістю кріплення підсумка-напашки. При необхідності бронежилет можна швидко відстебнути однією рукою завдяки системі швидкого скидання на фастексах.

Бронежилет поєднує високу мобільність, розміщення достатньої кількості підсумків та надійний захист. У нагрудному та спинному модулі є кишені для розміщення пластин стандартного зразка розміром 25х30см, що закриваються на липучки. Модулі бронежилета та плечові лямки спеціально потовщені для пом'якшення. По всій поверхні обох модулів розміщені стропи MOLLE для кріплення необхідної амуніції.

Вгорі обох модулів є платформа Velcro для кріплення шевронів у поєднанні з додатковими MOLLE для кріплення підсумків. Боки також виконані на MOLLE для підвищення функціональності бронежилета та кріплення підсумків із бічними плитами або інших різних підсумків. На спині розташована ручка для евакуації. У плечових лямках є кріплення для шланга гідратора, трубки рації або дротів навушників.

Додатково можна замовити:

  • Готовий комплект амуніції;
  • Підсумки для магазинів, медичні підсумки, сумки для гідратора, рації, гранат, сумки-напашники, сумки скидання магазинів;
  • Тактичний розвантажувальний ремінь;
  • Кобуру на ногу.

Характеристики

Клас захисту
Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • Oxford Полиэстер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge

    Upd. Прислали новую плитоноску, за счёт продавца. К новой плитоноске нареканий нет, действительно был брак фастексов.
    Продавец отреагировал очень быстро, сервис прекрасный.

    Переваги:
    Отличная ткань, отличные липучки, хорошие стропы, хороший сервис, отличный товар за свою цену
  • Ю Бс
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge

    Ношу его ежедневно почти пару месяцев, под плиты SAPI. Липучки хорошие, всякая шерсть и пыль почти не прилепает, зацеп хороший. Стропы молли неплохие, вес в принципе держат. Плиты держат хорошо.
    Большая проблема с камербандом и фастексами. Если человек довольно худой - обхват настроить очень трудно. Сами фастексы вес не держат, при напряжении постоянно расстёгиваются. Даже если потянуть их напрямую или под углом руками - они могут расстегнутся. Проблема в расширении боковых застёжек на каждом фастексе. Пришлось пока фиксировать шнурком, от этого вопрос с быстрым сбросом пропадает. Заменить фастексы стоит не сильно дёшево, по этому это проблема.

    Переваги:
    Качественная ткань, качественные липучки, хорошая молли-стропа
    Недоліки:
    Очень некачественные фастексы