Пневматичний пістолет Borner Sport 306 M

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Sport 306 M

Продавець:Ганстовари

4.8/5  ( 231 оцінок )

3 800

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Borner Sport 306m – пневматична копія пістолетів італійської фірми Beretta, відомої по всьому світу. Бойові моделі Beretta використовуються у правоохоронних органах та військових частинах у багатьох країнах світу, різні моделі можна побачити у численних фільмах та відеоіграх. Фірма Borner – це молодий виробник якісної пневматики, що розробляє та випускає надійні та ефективні моделі-репліки на багато всесвітньо відомих пістолетів, таких як ПМ (Пістолет Макарова), Colt, Sig Sauer тощо. Представлена ​​модель є металевою версією Borner Sport 306, що зберігає всі позитивні якості і навіть їх примноження. Слід зазначити, що Borner Sport 306m важить майже 1 кг (950 гр), також працює на енергії стиснутих газів (використовується газовий балончик СО2 вагою 12 гр), має солідну місткість магазину (18 зарядів), мушку та цілик з фіброоптичними нитками та досить високу, заявлену виробником, початкову швидкість польоту кулі – 120 метрів/сек. Корпус пістолета, так само як і ударно-спусковий механізм, виготовлені з металу, за винятком ребристих накладок на рукоять - вони виконані з високоміцного пластику. Велика вага Borner Sport 306m позитивно впливає на відчуття при стрільбі, створюючи ілюзію роботи зі справжньою бойовою зброєю. Для стрільби використовуються 4,5 мм металеві ВР кульки та 12 грамові газові балони СО2. Установка і заміна балончика здійснюється гранично просто: спочатку знімається пластикова накладка на рукоять, в порожнину, що відкрилася, вставляється балон зі стислим СО2, після чого фіксується підтискним гвинтом. Підтискний гвинт втоплений в рукоятку і непомітний зовні, що не псує загальний вигляд пістолета. Металевий магазин розрахований на 15 кульок. При неповному завантаженні магазинна пружина прослужить набагато довше. Заряджання здійснюється шляхом відведення в крайнє нижнє положення фіксатора, далі в отвір завантажуються кульки і при натисканні на маленьку кнопку на нижній частині магазину фіксатор стає на місце. Важіль скидання магазину розташований по обидва боки пістолета, що досить зручно як для правшів, так і для шульг. Економна витрата газу при стрільбі дозволяє зробити близько 60 пострілів. При стрільбі з новим газовим балоном початкова швидкість польоту кулі досягає 135 метрів/сек, що значно вище за заявлену виробником. Borner Sport 306m – чудовий вибір для любителів пневматичної зброї та спортивно-розважальної стрільби. Початкова швидкість кулі 135 м/с; Калібр 4,5 мм; Тип: газобалонна пневматика СО2; Тип боєприпасів Кульки ВР; Загальна довжина 210 мм; Довжина ствола 125 мм; Розмір магазину 18 куль; Тип прицілу Прицільна планка та мушка; Тип взводу лише подвійної дії (самовзводом); Корпус сплав, ручка пластик; Вага 0,950 кг.

Характеристики

Джерело енергії
Тип боєприпасів
Калібр
Місткість магазина
Матеріал
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!