Зажим для грошей - ніж складаний Silver

Довжина клинка, мм
  • 55
Матеріал клинка

Зажим для грошей - ніж складаний Silver

Продавець:Eholov

4.8/5  ( 141 оцінок )

374

299

Є в наявності

66

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Затиск для грошей - ніж складаний Silver

Компактний ніж - затискач для грошей, зручний тим, що не займає багато місця, він легкий та практичний. Практичний, прикольний та недорогий подарунок.

Сталь марки 420 з якої виготовлений клинок ножа - це відпрацьована у виробництві нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Відносно невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою та виключно стійкою до іржі. Невеликий вміст вуглецю також позитивно впливає на міцність: така сталь менш крихка. Можливо леза таких ножів тупляться трохи швидше дорожчих марок, але й точиться вона теж дуже легко і буквально на всьому: мусати, будь-які точильні камені і навіть V-подібні точила без зусиль приведуть ніж у бойову форму без труднощів, а твердості вистачить з надлишком для побутових завдань.

Ніж отримав надійний замок типу "Liner Lock". Головним аргументом шанувальники такого типу фіксатора виділяють відсутність у ножі «зайвих» деталей та простішу конструкцію. Рукоятка ножа абсолютно нехитра – це смуга металу. Отвір у клинку, а також конструкція замку дозволяють відкривати та складати ніж однією рукою. Наявність кліпси забезпечує зручне постійне носіння ножа із собою або використання як оригінальний затиск, наприклад для грошей.

Чудова дизайнерська робота. Ніж унікальної конструкції, мінімального розміру та ваги. Плоска форма дозволяє легко діставати ніж і бути непомітним при щоденному носінні. Практична модель виглядає сучасно та свіжо. Чудовий ножик для щоденного носіння. Розкрити упаковку або конверт, заточити олівець, відрізати навіть товсту мотузку або затягування на одязі, почистити яблуко нарізати піцу, все це ніж зробить легко, а завдяки скромним габаритам цей ніж не привертатиме зайвої уваги і завжди буде під рукою.

ВИГЛЯД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 130

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 55

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 75

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 25

МАРКА СТАЛИ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: MIRROR POLISH

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

ТИП ЗАМКУ: LINER LOCK

МАСА, Г: 55

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».