HTS HUNTERSKY Балістичні тактичні захисні окуляри для стрілянини військового класу

Захист
  • MIL-PRF-32432A 4.8.4

HTS HUNTERSKY Балістичні тактичні захисні окуляри для стрілянини військового класу

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 987 оцінок )

3 200

2 800

Немає в наявності

17

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

HTS HUNTERSKY Балістичні окуляри, Тактичні захисні окуляри для стрільби. Військового класу. 

DISCOVER YOUR WORLD!

Про цей товар:

【 Захист військового класу 】 Відповідність стандарту ANSI Z87.1 +, схвалено OSHA; внутрішні тести моделювання відповідають CSA Z94.3 і

витримують балістичну швидкість удару по стандарту США MIL-PRF-32432A 4.8.4, що перевищує 220м / с.

【 Індивідуальна і надійна посадка для середніх і великих розмірів 】 Легка, гнучка і міцна рама. М'які і нековзні носоупори і кінчики дужок регулюються відповідно до форми вашого носа і формою голови. Вони фіксують окуляри на місці, не ковзаючи вниз. Це дуже зручно для носіння протягом всього дня і виводить вашу продуктивність на новий рівень.

【 Максимальна захист очей 】 Великий розмір закругленої лінзи забезпечує максимальне покриття, яке запобігає травми очей від ударів при зіткненнях і блокує летять предмети, шрапнелі, незгорілі бризки пороху і пил в очі. Ідеально підходить для спорту, промислового і професійного використання в правоохоронних органах, охороні здоров'я, лабораторних експериментах, садівництві, полюванні, стрільбі з лука, велоспорті і заходах на свіжому повітрі; або використовуйте в таких місцях, як вдома, в саду, школі, лабораторії або в будь-якому іншому місці, де вам потрібно носити захисні окуляри.

【 Лінзи оптичного класу 】 Наші лінзи забезпечують чудову чіткість і більш широке поле зору без сліпих зон, блокують шкідливі ультрафіолетові промені і синє світло до UV400; Комплект з 3 лінз, димчастих, жовтих і прозорих лінз, забезпечує максимальну універсальність для будь-яких умов освітлення в більшості випадків.

【 Запатентована система простого і швидкого перемикання і повний набір захисних засобів індивідуального захисту 】 Цей механізм дозволяє легко і швидко перемикати лінзи протягом декількох секунд. Лінзи сидять на місці, не вислизають і не дряпаються. Міцна оправа витримує часту заміну об'єктива, не ламаючись.

У комплект входять 1 оправа, 3 змінних лінзи, 1 чохол, 1 чохол 

Концепція дизайну натхненна вишуканою стільниковою структурою. Шестикутник посередині лицьового боку символізує виняткову механічну міцність і стійкість стільникового структури; геометрія і сміливі зигзагоподібні лінії підкреслюють індивідуальність і силу. Окуляри поєднують в собі безпеку і чіткий зір, що дає вашим очам максимальний захист, дозволяє вам діяти сміливо і досягати своїх цілей.

Безпека завжди є нашим головним пріоритетом, коли мова йде про захист очей. Пил, вітер, що розлітаються осколки, осколки, краплі і бризки, бризки незгорілого пороху, удари при зіткненнях або надмірний вплив сонячних променів викликають різні види травм очей; деякі з них є серйозними і незворотними і в кінцевому підсумку призводять до сліпоти. Наші окуляри виготовлені з балістичного матеріалу з максимальним покриттям очей і захистом від ультрафіолету UV400. Ви можете вільно насолоджуватися більшістю занять, так як ваші очі в надійних руках.

Оптимізація комфорту для очей і правильна підгонка мають вирішальне значення для носіння очок протягом всього дня. Лінзи поганого оптичного якості викликають нечіткий зір, зорові спотворення, зорове напруга, головний біль або запаморочення або становлять небезпеку для здоров'я. Наші лінзи відповідають оптичним вимогам ANSI Z87.1 +, володіють чудовою оптичної чіткістю, що дозволяє краще бачити і швидше помічати рухомі об'єкти. М'які і нековзні носові упори регулюються для індивідуальної і надійної посадки. Коли ви займаєтеся чимось, вони сидять на місці, не зсковзують і не зрушуються. Ви будете більш зосереджені, і це допоможе вам підняти свою продуктивність на новий рівень.

Характеристики

Особливості
  • Захист від запотівання
  • Захист від подряпин
  • Знімні лінзи
Матеріал лінз
  • Поликарбонат
Захист
  • MIL-PRF-32432A 4.8.4
Комплектація
  • 1 оправа, 3 сменных линзы, 1 чехол, 1 чехол
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами