Пневматичний пістолет Umarex Colt Goverment 1911 A1

Пневматичний пістолет Umarex Colt Goverment 1911 A1

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 117 оцінок )

9 372

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет Umarex Colt Government 1911 A1 Dark Ops – пневматичний пістолет від добре відомого німецького збройового концерну Umarex, який є реплікою бойового Colt 1911, який протримався на озброєнні США майже 70 років. Colt 1911 пневматичний - це один із найвдаліших та найпопулярніших пістолетів з барабанним механізмом.

Colt 1911 пневматичний має нарізний сталевий стовбур. Для стрілянини використовуються свинцеві кулі, калібру 4,5 мм. Боєприпаси знаходяться у 8-ми зарядному магазині барабанного типу. Для його вилучення слід натиснути на важіль, розташований праворуч рукояті. Механізми, рукоятка та рама пістолета виконані зі збройового металу та вкриті вороненням.

Автоматичний запобіжник блокує роботу затвора та ударно-спускового-механізму, запобігаючи випадковому травматизму стрільця та підвищує безпеку зброї. УСМ подвійної дії дозволяє здійснювати стрілянину, як самовзводом, так і з ручним зведенням. Двоступінчаста система проколювання балона мінімізує витік газу і робить Colt 1911 пневматичний більш економічним. Одного балона з вуглекислим газом буде достатньо здійснення більш ніж 70 однаково потужних пострілів.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Місткість магазина
Режим вогню
Матеріал
  • Пластик і метал
Довжина дула
  • 122 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!