Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B

2 відгуки

Код:  346650603

Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B

2 відгуки

Код:  346650603

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

4 004

Є в наявності

10

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B - це гладкоствольна газобалонна репліка ізраїльського бойового пістолета IWI Jericho B калібру 9x19 мм. Виробник моделі — німецький бренд Umarex, який з 1972 року спеціалізується на розробці та виробництві зброї для самооборони та пневматики. Високий попит на вироби бренду пояснюється бездоганною якістю складання та високою надійністю. Umarex IWI Jericho B передбачає напівавтоматичний режим стрілянини, боєприпасами є кульки ВР калібру 4,5 мм. Газовий балончик з діоксидом вуглецю на 12 г розташовується в ручці пістолета. Встановлюється він дуже просто, тому що підтискний гвинт розкручується без використання додаткових інструментів. Одного балончика буде достатньо для твору близько 80 пострілів. Ця модель підходить і лівшам, так і правшам. Тут використано УСМ подвійної дії, стріляти можливо попередньо звівши курок. Магазин пістолета вміщує 23 кульки. Пістолет Umarex IWI Jericho B - це сучасна надійна пневматика, завдяки чудовій ергономіці чудово підійде як досвідченому, так і початківцю стрілку.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Місткість магазина
Матеріал
  • Пластик і метал
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Віталій Пасюта
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Прокористувався місяць пістолетом, непоганий варіант за свої гроші, але часто вистрілює по 2 кулі або 0, але я чув що це із-за не рідних куль може бути

    Переваги:
    В іншому коментарі
    Недоліки:
    Часті вистріли по 2 або 0 куль
  • Віталій Пасюта
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Відправили швидко, тільки не зрозумів навіщо було дві коробки за які мені прийшлось доплатити но то таке, на перший погляд пістолет сподобався і ніяких недоліків я не знайшов, точність на перший погляд середня не погана і не те щоб дуже гарна, приблизно вистрілює около 60-80 кульок на одному балоні, сподобалось що в нього балон в магазині і не має "щок" які постійно живуть своїм життям, є непоганий запобіжник який не вибирається зі стилю пістолета, майже не має "Лівих" білих написів, металевий затвор який можна взводити (тут курок функціональний, і по відчуттям коли взводиш з курка то стріляє сильніше), інші зовнішні деталі пластикові, щоб впихнуть балон не потрібен шестигранник є спеціальне "ушко" яке ховається за допомогою пружини коли його не використовуєш, blowback немає що для мене є .

    В цілому рекомендую, якщо буде що то добавлю нові коментарі.

    Переваги:
    - Металевий затвор
    - Балон в магазині
    - "Ушко" яке ховається коли його не використовуєш
    - Приємний дизайн
    - Ціна
    Недоліки:
    Для когось може бути недоліком що немає blowback, але не для мене адже він з'їдає приблизно пів балона

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!